BILLA раздава над 10 000 награди с онлайн игра в приложението BILLA App


BILLA раздава над 10 000 награди с онлайн игра в приложението BILLA App
Снимка: BILLA

До 6 март клиентите на BILLA, които имат регистриран профил в мобилното приложение BILLA App, могат да опитат късмета си и да играят за над 10 000 награди. Потребителите имат възможността да завъртат веднъж дневно колелото на късмета на BILLA, а наградите, които спечелят, ще могат да получат още същия ден, на място в магазин на веригата.

Открий забавлението в BILLA App: завърти и спечели

Всеки ден потребителите на BILLA App могат да играят за една от над 10 000 вълнуващи награди от колелото на късмета. Сред тях попадат специални ваучери за закупуване на продукти само за 0,01 лв., като селекцията от промо артикули включва разнообразни млечни продукти и безалкохолни напитки. Участниците в играта могат да получат също ваучери за еднократна отстъпка от 2 лв. при следваща покупка в BILLA, както и ваучери за еднократна отстъпка от 5 лв. при следваща покупка в BILLA (може да се използват при 10 лв. минимална покупка), от които да се възползват в удобно за тях време, във всеки магазин на веригата. Изненадите обаче не свършват дотук, защото големият победител от виртуалната игра „Завърти и спечели с Билли” ще си спечели ваучер за туристически услуги на стойност 1 000 лв., който ще направи дните още по-вълшебни.

Пазаруването е вълнуващо с BILLA App

Всеки желаещ да участва във виртуалната игра, трябва да изтегли мобилното приложение BILLA App, да регистрира свой профил и да завърти колелото на късмета. Освен че отключва повече оферти, приложението дава достъп до всички предимства, които BILLA осигурява на лоялните си клиенти. Те включват отстъпки на цели продуктови категории в „Гранде уикенд“, 10% отстъпка от цялата сметка по случай рождения ви ден и натрупване на бонус ваучери с всяка покупка, с помощта на Билли - супергероят на отстъпките.

Цялата информация за виртуалната игра „Завърти и спечели с Билли” може да бъде намерена тук: https://www.billa.bg/zavarti-i-specheli-s-billi

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички