Божана от MasterChef стартира собствено предаване


Божана от MasterChef стартира собствено предаване
Снимка: 24Kitchen

София, Любляна и Белград се обединиха в инициативата за новата балканска кухня – толкова красива, колкото и вкусна. Фууд блогъри, фотографи, стилисти и журналисти се присъединиха към #BalCanDoit - балканската инициатива на кулинарния канал 24Kitchen, която стартира заедно с предаването "Новата балканска кухня с Божана".

Балканската кухня е вкусна, но може да бъде по-красива. Това е убеждението на съмишлениците, които ще използват #BalCanDoit. Инициативата цели нови, красиви и добре аранжирани снимки на апетитни традиционни ястия да обогатят интернет галерията с битови образи от балканската трапеза. Към нея се присъединяват професионалисти и любители готвачи, кулинари по призвание или по професия, ресторантьори, привърженици на домашните трапези и всички, за които важи правилото "първо снимам, после ям".

В София на бутиков обяд гостите седнаха символично на една маса с още два балкански града. Чрез мултисензорна връзка българи, сърби и словенци споделиха вкуса и красотата на новата балканска кухня. Домакин на събитието в София бе Божана, победителят от MasterChef, сезон 3 и водещ на новото предаване по 24Kitchen "Новата балканска кухня с Божана", а в Любляна гостите посрещна Примож Долничар, известен у нас от предаването "От градината на масата".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама