Copsa Open Art обедини българско вино и съвременно изкуство (СНИМКИ)


 Copsa Open Art обедини българско вино и съвременно изкуство (СНИМКИ)
Снимка: Copsa Open Art

В периода от 8 до 11 декември в красивата ни Розова Долина се случи едно от най-вълнуващите, интересни и различни събития у нас - Copsa Open Art. По инициатива и идея на Мезон и Шато Копса тези дни се превърнаха в същинска работилница за изкуство. Една истинска работилница, в която всички се превърнахa в творци.

Територията на Шато Копса даде сцена на съвременното изкуство извън пределите на големите градове, където обикновено сме свикнали да го виждаме и така артистите и тяхното творчество се пренесе в една по-приказна и различна среда. Nikyoto ART, Konstantin Konstantinov, Iliana Ilieva и MIKA SAV – това са главните лица от Copsa Open Art.


Четирима прекрасни български създатели, четирима млади хора, които приеха да покажат своето изкуство и да обединят сили в името на общото съпреживяване, усещането за свобода, дух и култура. Лично те представяха своите произведения и всички гости имаха възможност да разберат повече за това, което те правят, за това, което създават и от което всички ние имаме нужда повече от всякога.

Цели четири дни в сърцето на Розовата Долина беше магично, вдъхновяващо и вълнуващо. Българското вино и съвременното българско изкуство заедно! Една наситена и пъстра програма, в която дори и най-малките гости се радваха на нови приключения.

Copsa Open Art беше едно истинско вълшебство, което дълго ще помним!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама