Доброто няма почивен ден, нали?


Доброто няма почивен ден, нали?
Снимка: Lilly

Толкова е лесно да направиш добро – особено когато имаш верен съюзник. Върни своя коледен Lilly каталог за рециклиране и направи малка стъпка към голямото добро – опазване и грижа за природата, която завещаваш на идните поколения.

Хиляди Lilly каталози ще намерят своя път обратно към магазините! А чрез рециклирането им ще бъде спестено от количеството енергия за създаване на печатни материали. Както знаеш, в природата всичко е свързано – чистият въздух, вода и почва благоприятстват за запазване на екосистемите в техния естествен вид. Животните съществуват в по-защитена и здравословна среда.

Как с този малък жест допринасяш за голямо добро?

Ще имаш своя дял за намаляването на изсичането на дървета и цели гори, използвани като суровини за производство и ще изиграеш важна роля за по-малко замърсяване на околната среда чрез редуциране количеството на отпадъци и вредни емисии от производствения процес и за запазването на природните суровини.

И тъй като доброто няма почивен ден, просто занеси своя каталог от 15-и януари до 15-и февруари във всяка дрогерия на Lilly. Щом върнеш специалното празнично издание, в знак на благодарност ще получиш и 15% намаление от следващата ти сметка! Предложението важи еднократно, като в него не участват продукти в промоция.

Направи добро с Lilly Drogerie!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама