Два музикални фестивала в края на лятото, които да не пропускате


Два музикални фестивала в края на лятото, които да не пропускате
Снимка: Envato

„Август е следобедът на годината“. Ако не сте фенове на Георги Господинов, със сигурност ползвате социални мрежи и неизбежно сте попадали на този цитат. И въпреки че вече вероятно сте смръщили лицето си от досада, не бързайте, защото сме подготвили няколко страхотни, зареждащи предложения за един незабравим „следобед“. Особено ако не обичате предварителните планове. И най-вече ако сте любители на добрата музика. Тръгнете на неочаквана ваканция с приятели - стягайте куфарите за два от най-запомнящите се европейски музикални фестивала в края на лятото – Rock en Seine и Dimensions. Даваме ви и съвет как да направите пътуването по-сигурно с услугата „Смарт Турист.

Независимо дали ще изберете да посетите някой от тези фестивали, или ще потеглите към друга любима дестинация, вече е много лесно да подготвите бързо всички детайли - от самолетните билети и престоя до застраховката. „Смарт Турист“ е бърз и лесен начин да активирате подходящата за вас застраховка за пътуване в чужбина, която ще ви даде нужното спокойствие и сигурност само с няколко клика. Услугата на Yettel се активира чрез приложение на вашия смартфон. Освен медицински и дентални разходи тя покрива също закъснение при пътуване, загуба на лични вещи, документи и багаж, правна помощ и др. Активирането на застраховката е еднократно и без месечна такса, като се заплаща премия само за дните, прекарани в чужбина, с осигурено покритие до максимум 31 последователни дни за всяко пътуване. Покритието на застраховката започва автоматично, когато мобилният номер влезе в роуминг и важи за неограничен брой бъдещи пътувания. Можете да разчитате на помощ при застрахователно събитие 24/7. Ако решите, че не искате услугата, разполагате с 4 часа, в които имате възможност да откажете покритието по застраховката. Можете да застраховате и цялата тайфа пътуващи (до 10 души за конкретното пътуване, които не е задължително да са абонати на телекома), като платите услугата с месечната си сметка. И всичко това, през мобилното приложение на Yettel - лесно и удобно! Подробна информация за услугата можете да намерите на сайта на компанията.

А ето и обещаните дестинации и фестивали, препоръчани от RoadBook, дигиталната платформа за новото поколение пътуващи хора.

●       Rock en Seine
Кога: 23 - 27 август
Къде: Париж, Франция

Фестивалът Rock en Seine се провежда в прочутия парк Сен Клу, на запад от Париж. На сцената му излизат някои от най-големите имена в рок и поп музиката. Тази година сред тях са Били Айлиш, Florence + The Machine, Placebo, The Strokes, Foals, Wet Leg и много други. Все още можете да купите билети за някой от дните. А и ето ви чудесен повод да разгледате и Париж.

Dimensions
Кога: 31 август – 4 септември
Къде: Тисно, Хърватия

Изданието за 2023 г. на Dimensions се завръща в Tisno Garden Resort на далматинското крайбрежие и ще затвърди позицията си на един от най-добрите фестивали в Европа. Очаквайте амалгама от фестивални класики, партита на лейбъли и дебютни диджей сетове, обхващащи хаус, техно, електро, брейк, минимал, D&B и диско. Ако търсите жестоките звуци на Чикаго, Детройт, Лондон и Берлин, но предпочитате да ги усетите край лазурните води на Адриатика, тогава Dimensions е точно мястото, където трябва да бъдете в края на август и началото на септември.

Пътувайте спокойно, умно и се превърнете август в най-забавния следобед на годината!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички