Дънов: Бащата може да е посредствен човек, но майката трябва да бъде умна и интелигентна


Дънов: Бащата може да е посредствен човек, но майката трябва да бъде умна и интелигентна
Снимка: iStock

Помнете: гений, велик човек не може да се роди от проста и глупава майка. Само интелигентната и умна майка може да роди гениален син или гениална дъщеря. Бащата може да е посредствен човек, но майката трябва да бъде умна и интелигентна. Това показва, че бащата по-мъчно предава своята интелигентност на децата от майката. Той може да предаде своята интелигентност само ако майката е интелигентна. Като се събере интелигентността на двамата, ще се създаде нещо добро.

Вижте още: Пророчествата на дядо Влайчо, които ще смразят кръвта ви

У майката действа любовта, а у бащата – мъдростта. Майката е акумулатор, който събира енергиите на Любовта от Божествения свят. Бащата е акумулатор, който събира енергиите на Мъдростта от Божествения свят.

 Когато бащата е по-силен, момичета се раждат, когато майката е по-силна, момчета се раждат. Момичето обича повече баща си, а момчето – майка си. Бащата предава любовта, силата и импулса на дъщеря си, а майката й предава своята интелигентност. Ако бащата е телесно слаб, той ще предаде тая слабост на дъщеря си. Тя ще бъде физически слаба по бащина линия, а интелигентна – по майчина линия. Когато бащата е здрав, дъщерята има здраво тяло. Случили се майката да е слабо интелигентна, и дъщерята ще бъде такава. Добре е при здраво тяло да има отлично развит ум. Когато се създава семейство, трябва да се спазват законите на Разумната природа.

Мъж, който не може да въздейства на жена си със своя ум, не е на място. Жена, която не може да въздейства на мъжа си със своето сърце, не е на мястото си. И най-после: ако майката и бащата не могат да въздействат с ума и сърцето си на своите деца, те не са на мястото си. Не е майка, нито баща, онзи, който само ражда децата си, без да им въздейства. Това раждане е подобно на излюпването на яйце в инкубаторите. Пиленцата се излюпват, но майки нямат.

Вижте още: Никога не правете това с трохите от масата, навличате си страшно нещастие

Жената трябва да внесе живот в ума, в сърцето и в тялото на мъжа. Обмяна става. После – и мъжът трябва да внесе живот в ума, в сърцето и в тялото на жената. Майката и бащата трябва да внесат живот в ума на детето и в неговите тяло и сърце. Това е бъдещият закон, който хората трябва да приложат.

За да се роди момиче в някой дом, майката трябва да бъде любяща. Когато мъдростта има надмощие в дома, ражда се момче. Това показа, че децата не се раждат произволно, но по известни закони.

Когато децата в един дом спадат в системата на своите родители, те остават да живеят при тях. Ако не спадат към тяхната система, те напускат бащиния си дом и отиват в някоя друга система.

Вижте още: Думи на пророчицата Слава Севрюкова, от които ще настръхнете

От здрав баща и от здрава майка всякога се раждат здрави деца. Това е закон, който няма изключения. Невъзможно е здрави родители да родят болни деца. Ако родителите са болни, и децата им ще бъдат болни. Даровитите родители всякога раждат даровити деца, а бездарните родители – бездарни деца. Затова е казано, че дървото се познава от плодовете.

 Бащата и майката не създават синовете и дъщерите си, но те представляват само условия за тяхното проявление. Според развитието си синът и дъщерята избират родителите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама