Дънов за числото 9: Всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук (ВИДЕО)


Дънов за числото 9: Всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук (ВИДЕО)
Снимка: istockphoto.com

Числото 9 е числото на възчишеното, на всички възвишени духове, които са страдали и дохождали тук, на земята, да работят.

Вижте още: Хората с тази кръвна група имат извънзем произход

Да бъде светлина във вашите умове, мирът Божии да царува във вашите сърца и Духът на Бога да се всели във вашите души души - това е целта на деветото число.

Деветото число изразява трите принципа - единосъщна и неразделна или първо - Светлината, второ - Мирът и трето - Духът на Хио - Ели - Мели - Месаил. Със Светлината ще познаете непроявения Бог. С Мирът ще влезе в закона на Животворящата сила и с Духът Божии ще проникнете в невидимото

9 - това са портите през, които ще минете. Портите са деветия ангелски чин, за да бъдете посрещанати от Елохимите, Серафимите и Херувимите, за да ви обгърнат в необятната светлина на Бога.

Светлината, която е началото на числото 9, трябва напълно да завладее вашите умове.

Вижте още: Дънов за щастието: Човек е направен само от числа (ВИДЕО)

Аз правя един триъгълник върху сърцата ви и ви написвам деветото число в средата на линията на деветото число, поставям животворящият Дух на моя Отец.

9 - показва различните възможности у човека за доброто и злото.

9 - човешката глава, проявеният човек, резултат на творческия принцип, чрез който се прочвява божествената сила в света.

9 - крйният резултат на всеки живот. 9 - изисква съвършенство.

9 - показва външните резултати, до които можеш да стигнеш.

9 - човекът, който мисли.

Числото 9 е един завършен резулат, един божествен цикъл. От него човек може да се ползува. Онези, които са се занимавали с тайни наук, които са казвали 153 риби, подразбиратели са една от великите тайни.

9 - това е човечеството. Числото 9 е в триизмерия свят.

Числото 9 по съчетания на вътрешните сили е по- силно от външната среа.

9 - съединение на физическия, духовния и божествения живот в едно. Това голяа работам която ще ви научи как да проявите божественото.

9 съдържа всички добродетели. Човешката глава представлява числото 9. То е резултат на божествения принцип в света. 9 е крайния резултат на всеки живот.

Числото 9 представлява човешкия порядък. Като дойде числото 9 - не отлагай. Отложиш ли ще дойде нещастието. При 9 не се философства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама