Елиза Андре Токева допълва семейството на Боби и Джаки в новото рекламно видео на Бяла Карта


Елиза Андре Токева допълва семейството на Боби и Джаки в новото рекламно видео на Бяла Карта
Снимка: bialakarta.bg

„Стана ли първо число“ вече не се питат само Боби и Джаки, но и новият член на семейството им – Ива. Забавното видео продължава линията на вдъхновение от потребителските нагласи, че в седмицата преди заплата се появяват непредвидени разходи и желание за нови придобивки.

А за Боби и Ива изненадите тепърва предстоят. Младата двойка е в очакване на първото си дете. Важна житейска стъпка, за която трябва бързо да се подготвят. Понеже времето и средствата никога не са достатъчни, на помощ идва Бяла Карта, с която имат достъп до средства, когато им потрябват, без да чакат определения за заплата ден.

Първото от двете видеа ни запозна с Боби и неговото желание да се забавлява шумно, да има последен модел PlayStation или просто да сърфира в интернет. Верният му приятел Джак Ръсел териерът Джаки, също като Боби реагира емоционално на невъзможността да се радва на нови придобивки в седмицата преди заплата. Историята продължава и сега се срещаме с Ива, която по всичко изглежда, че се вписва чудесно в семейството на Боби и Джаки.

В ролята на Ива виждаме талантливата Елиза Андре Токева, която чудесно превъплъщава образа на съвременната жена с нейните множество роли и отговорности. Самата Елиза активно се занимава с различни проекти и реализира себе си не само като актриса, но и като учител, асистент-режисьор и също се опитва да развива свои бизнес идеи. Още на 18 години Елиза получава роля във филма “Пътят към Коста дел Маресме”, който е и българското предложение за “Оскар” за чуждоезичен филм, а през 2018-та влиза в ролята на асистент-режисьор в немско-българската продукция „Кръвта на пеликана“. След това заминава за Берлин, за да бъде асистент-режисьор на Томас Остермайер. Учила е актьорско майсторство, преподава в училище, а през 2017-та създава пространство, което съчетава вкусната храна с артистична среда.

Забавната кампания е дело на творческата агенция All Channels Advertising, част от комуникационната група All Channels Communication, която ще е партньор на Бяла Карта в следващите две години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама