eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти


eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти
Снимка: eMAG

eMAG продължава да прави иновации, за да подобри изживяването при пазаруване на клиентите, които търсят продукти за своята рутинна грижа за коса и грим, и пуска нов „магазин в магазина”, посветен на тази сфера: Hair & Makeup Shop. Той включва над 60 000 продукта, както от масови, така и от професионални брандове. При поръчка от Hair & Makeup Shop клиентите имат опцията да се възползват от абонаментната програма Genius с безплатна доставка до автоматизираните шкафчета easybox при покриване на определени условия. За първи те ще имат на свое разположение и препоръките на виртуален асистент, който филтрира продуктите според различни персонализирани характеристики. Само с няколко кликвания, след като се изберат критерии, платформата показва списък с продукти, които най-добре отговарят на личните нужди за грижа за кожата и грим.

„Миналата година според Евростат продуктите за лична грижа и красота бяха в топ 3 на най-популярните категории, поръчвани онлайн на европейско ниво, и България не прави изключение от тази тенденция. С помощта на Hair & Makeup Shop работим в подкрепа на клиентите, за да ги улесним при избора на продукти за коса и грижа за кожата. В него те ще отриват по-лесно артикулите, които отговарят на персоналните им нужди, като същевременно ще се възползват от всички добре познати предимства на платформата, включително офертите на Genius с безплатна и практична доставка до непрекъснатото разширяващата се мрежа от автоматични шкафчета easybox“ – каза Силвиу Гугуи , управител на eMAG България.

Въпреки че в новия „магазин в магазина” на eMAG повечето от продуктите отговарят на нуждите за поддръжка на жени, новата зона за потребителско изживяване включва и секция с 6000 продукта за мъже.

До 7 май клиентите се възползват от ваучер с допълнителна отстъпка от 20% за селекция от продукти, щом в кошницата се добавят минимум 2 продукта от селекцията.

Hair & Makeup Shop е новият „магазин в магазина”, който eMAG пуска през април, след вече много популярния Garden Shop.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама