Фест с крафт бири този уикенд в София


Фест с крафт бири този уикенд в София

Дойде времето изложението на крафт пивовари Kraftland в Kaufland да посети и столицата. След като премина успешно през Варна и Бургас, фестивалът ще гостува на хипермаркет "Кауфланд" на бул. "Генерал Тотлебен" 36 (в близост до "Пирогов"). През уикенда на 16 и 17 септември от 10:00 до 21:00 часа в паркинга пред хипермаркета ще можете да опитате истинския вкус на най-различни крафт бирени изкушения.

Посетителите на Kraftland в Каufland ще имат възможност да пробват от интригуващите и богати вкусове на разнообразни видове крафт бири в компанията на отлични мезета, предоставени като комплимент от "Кауфланд".

Ако не сте опитвали крафт бира, точно сега е правилният момент! На 16 и 17 септември ще можете да се запознаете с български майстори пивовари, които на място ще ви въведат в тайнствата на крафт пивоварството.

Ако предпочитате това питие, то вие сте истински бирени ценители. Този вид бира ни дава насладата от множество вкусове и аромати, има по-малко калории от обикновената бира, плюс това съдържа много полезни вещества за организма. Ще познаете крафт бирата по това, че е с много плътен, наситен цвят и специфичен вкус. Пивото не се пастьоризира, за да не се отнеме естествената му свежест. Нефилтрираното и непастьоризирано пиво запазва всички полезни вещества, съдържащи се в малца и маята.

Точно заради разнообразието, което предлага това пиво, храните, с които се комбинира, могат да варират в голям диапазон – от варени филета, през печено месо, до пушени сирена и най-различни плодове или десерти. А такова разнообразие от вкусове може да се открие именно в хипермаркети "Кауфланд". По тази причина нашите колеги от Actualnо.com като организатор, се обърнаха към веригата хипермаркети, за да дадат възможност за изживяване на вкуса на едни от най-интересните крафт бири, съчетани с най-подходящите за тях мезета.

Заповядайте на феста:

гр. София (16-17 септември, хипермаркет "Кауфланд", бул. "ген. Тотлебен" 36, до Пирогов);

гр. Пловдив (30 септември - 1 октомври, хипермаркет "Кауфланд", бул. "Пещерско шосе" 36, ж.к. "Младежки хълм").

Повече за събитието можете да откриете и във Facebook.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама