Гледаме 3D мапинг шоу за Деня на Европа 2018


Гледаме 3D мапинг шоу за Деня на Европа 2018
Снимка: Европейски парламент в България

Денят на Европа 2018 ще бъде отбелязан с най-голямото досега 3D мапинг шоу в България. Спектакълът, който ще ни разкаже за европейското културно наследство от гледна точка на "Днешния ден", ще бъде прожектиран на 9 май от 21.30 часа върху фасадата на Министерския съвет в София.

Всички желаещи могат да станат част от това единствено по рода си изживяване на площад "Независимост". Достъпът е свободен.

Специалното събитие е разработено съвместно с българското студио mp-studio.eu, носител на множество европейски награди за осветяване на знакови сгради в Европа и по света. За да могат всички желаещи да станат част от празника, филмът ще бъде излъчен 4 пъти до 22.30.

 Конкурс за снимка и рисунка #EU4CULTURE

В седмиците преди предстоящия европейски празник Бюрото на ЕП в България организира във Facebook конкурс за снимка или рисунка #EU4CULTURE. Граждани от цялата страна показаха европейското културно наследство през техния поглед. Победителите вече са избрани и техните изображения ще станат част от голямото 3D мапинг шоу, като ще бъдат прожектирани по време на паузите.

Шоуто ще може да бъде гледано на живо от 21.30 ч. на 9 май на интернет страницата на Европейския парламент в България europarl.bg, както и във Facebook чрез Facebook Live.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама