Град в САЩ се прекръсти на Суифт Сити в чест на Тейлър Суифт


Град в САЩ се прекръсти на Суифт Сити в чест на Тейлър Суифт
Снимка: Getty Images

Многократната носителка на награди "Грами", Тейлър Суифт, може да се похвали с още едно постижение, при това никак малко: цял град се преименува на Суифт Сити. Тейлър Суифт е на път да завладее света, макар да може да се твърди, че вече го е направила с втория си албум „Fearless“, съобщи “Giant freakin robot”.

„Consequence“ съобщава, че Глендейл, Аризона, първият град от световното ѝ турне „The Eras“, ще бъде известен като Суифт Сити на 17 и 18 март в чест на първите две вечери от най-голямото музикално турне на планетата.

Вижте още: Звездите, които се появиха почти голи на Оскари 2023

Може и да не е най-великата, но Тейлър Суифт е толкова популярна, че се наложи феновете ѝ най-накрая да накарат Конгреса на САЩ да разгледа монопола на Ticketmaster върху бизнеса с концертни събития. След като световното турне беше обявено, феновете предизвикаха срив на уебсайта и не можаха да закупят билети, които бяха изкупени от безброй ботове и прекупвачи.

Като се има предвид огромното търсене на билети за The Eras на всяка една спирка от световното турне в много страни, не е чудно, че Глендейл ще предприеме стъпката да се преименува, дори и само за два дни.

Търсенето на турнето The Eras е толкова голямо и всеки град, държава и стадион иска да бъде част от него, тъй като от последното голямо турне на Тейлър Суифт са минали пет години.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама