Hendrick’s събра елита на София на грандиозното си ежегодно парти


Hendrick’s събра елита на София на грандиозното си ежегодно парти
Снимка: PR

На 23 юни (петък) вечерта Hendrick’s на своето Odd Party 2023: Разцъфтелиум представи най-новия вкус на марката в Ботаническата градина в София!

Hendrick’s Odd Party отпразнува вкуса на специалните хора, преживявания, идеи и напитки като в основата на калейдоскопа от сензорни удоволствия беше Hendrick’s Flora Adora – новото творение на мастър дистилъра Лесли Грейси. Жужащите слухове за новата съблазнителна инфузия, напираща да си проправи път към жадните чаши на Необичайниците, най-сетне разцъфват в реалност. Флоралната свежест на лимитираната серия Flora Adora неуморно ще жужи в прескъпите им спомени на наслада до следващата година, а фаворити като оригиналния джин Hendrick’s, Orbium и Neptunia допълниха квартета от коктейлни произведения. Присъствието им в коктейлите беше в обятията на цветни и плодови кордиали, премиум тоник и красиви декорации, забъркани от опитни миксолози, превърнали приказката в истински шедьовър на вкуса и забавлението. Квартетът от джинове се материализира в чашите под формата на превъзходни коктейли.

Всички необичайности се случваха под вещото ръководство на петима приказни герои – Кю Къмбербач- вещият социализатор и неизменен спътник на Необичайниците във всички техни дигитални и аналогови приключения в любопитната реалност на Hendrick’s. Нелсън Атлас – авантюристичен изследовател, съхранител на любовта към планетата Земя. Фин Д. Роудс + Мърк – Знаменит гид, участвал в експедицията на Лесли Грейси във венецуелската джунгла, умеещ да разговаря с опасни и дори месоядни растителни видове. Венчелина Флорини – Изключително внимателно отгледано под кристален похлупак растение, придобило финия човешки облик на прелестна дама. Както и новото попълнение Паулина Лепидоптера – Царствена нощна пеперуда, открила съблазнителната прелест на дивите цветя, използвани в инфузията на Hendrick’s Flora Adora. Най-смелите бяха въвлечени в закачливите игри.

Удивителните костюми на героите са изключителни дизайнерски творения, създадени специално, за да обогатят с ексцентричност атмосферата на партито.

Над четири часа продължи щурия купон с коктейли в ръка, придружен с галеща сетивата музика. За доброто настроение на всички се грижи live DJ сет. Към необичайната реалност на джин Hendrick’s, превъзходен коктейл, любопитни игри с награди и много забавления се присъединиха стари познайници и нови непознайници, погълнати от пищната красота на всевъзможни любопитни и благоуханни цветове, които грабнаха чашата и отпиха жадно от приключението. С присъствие на ежегодното Събрание на Hendrick’s необичайниците удостоиха и представители на бизнеса, Димитър Ковачев - Фънки, певиците Прея и Нора, Павел Владимиров членове на група „Акага“, представители на медиите, артисти, собственици и служители на заведения, приятели и партньори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама