Хотелът Star Wars: Galactic Starcruise - за феновете на "Междузвездни войни" (ВИДЕО)


Хотелът Star Wars: Galactic Starcruise - за феновете на "Междузвездни войни" (ВИДЕО)
Снимка: стоп кадър

"Дисниленд" отдавна е рекламиран като място, където мечтите се сбъдват, което в действителност е така само ако подсъзнанието ви е било измъчвано от видения за опашки от туристи, плачещи деца, депресирани тийнейджъри в неудобни костюми и елементи от природния свят, които са зле направени от фибростъкло. Но всичко това се промени, защото "Дисниленд" официално откри своя хотел Star Wars: Galactic Starcruiser.

Обявен за най-доброто преживяване от "Междузвездни войни", "Galactic Starcruiser" (съсредоточен в хотел "Халсион") е копие на космически кораб от "Междузвездни войни". По време на двудневния престой, който струва около 4500 паунда за семейство, гостите ще бъдат ангажирани със собствена сюжетна линия, продиктувана от приложения, ще бъдат изпращани на мисии, помолени да се измъкват на тайни срещи, обучавани в изкуството на боя със светлинни мечове и - ако имат късмет - ще бъдат пуснати навън в "климатичен симулатор", който според информацията е единствената част от хотела, където можете да излезете навън.

"Чакайте", мислите си. "Ако това е макет на космически кораб, който пътува из най-тъмните кътчета на галактиката, това означава ли, че "Дисни" е похарчил милиони долари, за да направи невероятно скъп хотел, в който всъщност няма никакви прозорци?" Отговорът очевидно е "да". Всички хотелски стаи имат екрани на местата, където би трябвало да има прозорци, показващи изображение на мастиленото нищо на космоса, но нищо, което да можеш да счупиш, ако климатикът изключи и илюзията се разпадне, а гърлото ти се свие, докато осъзнаваш, че си платил няколко месечни заплати, за да прекараш две нощи в безвъздушна кутия.

Рецензия на влиятелен YouTuber, който се занимава с новостите на "Дисни" заключава, че компанията е инвестирала в преживяване, което поставя избраните си най-богати гости в бункер без прозорци за цели два дни. Вече има клиенти, които се оплакват, че самите стаи - в съответствие с изискванията за каютите в космически кораб, са по-малки от очакваното и неудобно тесни.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама