HUAWEI Watch GT 3 вече е в Теленор България


HUAWEI Watch GT 3 вече е в Теленор България
Снимка: Telenor

От днес клиентите на Теленор могат да се сдобият с най-новата перла в короната на  глобалния технологичен гигант - смарт часовниците HUAWEI Watch GT 3. Четирите различни варианта на часовника могат да бъдат закупени съответно HUAWEI WATCH GT 3 46mm Active за 529.99 лв., HUAWEI WATCH GT 3 46mm Elite за 649.99 лв., HUAWEI WATCH GT 3 42mm Elegant с кожена каишка за 529.99 лв., HUAWEI WATCH GT 3 42mm Elegant с миланска каишка за 649.99 лв., или с допълнителен лизинг, който започва от 22.19 лв. на месец с двугодишен договор.

Новият смарт часовник идва в два модела, като Теленор ще предлага по две разновидности от всеки. Стилният им дизайн е допълнен от изключително издръжлива батерия с до две седмици живот за 46-милиметровия модел и седмица за 42-милиметровия. Часовниците са съвместими както с Android, HarmonyOS, така и с iOS и дават възможност за осъществяване на bluetooth обаждания. HUAWEI Watch GT 3 осигурява още непрестанно проследяване на здравния статус и предлага над 100 режима за тренировки.

Повече информация за офертата можете да намерите на сайта на оператора, както и на място във физическите магазини в цялата страна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички