Идеалното уиски за вас според характера ви


Идеалното уиски за вас според характера ви
Снимка: iStock/Guliver

Може би не сте подозирали, но любимият ви алкохол разкрива много за вас. Макар че има схващане, че уискито е по-скоро мъжко питие, тази високоградусова напитка всъщност е любима на много жени. Днес ще ви ориентираме в голямото разнообразие от видове, като разкрием какво е идеалното уиски за вас според характера ви.

Обичате класиката

Вие сте човек, който рядко експериментира, придържа се към правилата и залага на традиционното. Определено обичате класически неща. Знаете какво точно харесвате и как, затова Johnnie Walker Red Label е идеалната напитка за вас след натоварен работен ден или на събиране с приятели.

Защо Johnnie Walker Red Label?

Това е първият бленд на марката. Истинска класика и в момента е най-продаваното скоч уиски по света. Изключително универсален и с привлекателен вид, той има дързък и характерен вкус, който блести дори в миксирани питиета.

Обичате да се забавлявате

Пътешествията са в кръвта ви и определено бягате от всичко, което се свързва със скука. По характер сте дръзки, харесвате адреналина и да сте сърцето на компанията. Обичате разнообразието и да се предизвиквате. Чувствате се еднакво добре както в градска среда, така и сред природа. Предпочитате ярки цветове, смехът и веселието са ваша запазена марка, заради което всички искат да са около вас. Ето защо новото уиски Johnnie Blonde най-много пасва на темперамента ви.

Защо Johnnie Blonde е за вас?

Johnnie Blonde е иновативен уиски бленд, отлежал в бъчви от американски бърбън, което носи нетипична за шотландското уиски мекота и сладост. Това е нов стил скоч уиски, специално блендиран от новата генерация мастър блендери за новата генерация уиски консуматори. Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки. По-лек, по-свеж и подходящ за всеки повод. Създаден за коктейли, но и в идеален унисон с проста бучка лед.

И като споменахме коктейли, ето една рецепта, с която със сигурност ще оберете овациите на приятелите си.

Имате нужда от:

50 ml Johnnie Blonde

150 ml лимонена газирана напитка

висока чаша

лед

резен портокал

Как да приготвите:

Напълнете високата чаша с лед, добавете уискито и газираната напитка. Украсете с резена портокал и вече си имате вкусна свежест в чаша.

Обичате изисканото

Определено сте от хората, които правят впечатление – и не говорим само за визията ви. Вие сте стилни, предпочитате да посещавате изискани и интересни места. Със сигурност сте наясно кои сте и от какво точно имате нужда. Всички тези неща привличат останалите като магнит, затова не е изненадващо, че сте толкова желани като компания за по питие. Идеалното уиски за вас е Johnnie Walker Black Label.

Защо Johnnie Walker Black Label е за вас?

Това е емблема, стандарт, спрямо който се измерват всички други луксозни блендове. Създаден само от уискита, отлежавали минимум 12 години в 4-те края на Шотландия, Johnnie Walker Black Label е непогрешимо мек, дълбок и комплексен.

Обичате лукса

Вие сте човек, който се привлича от всичко, което е луксозно, скъпо и лимитирано. Не обичате да сте като всички останали и държите да се отличавате, дори когато става въпрос за алкохолната ви напитка. Предпочитате злато, дрехи на топ дизайнери и аксесоари, които показват статута ви. Не правите компромиси с качеството и държите да получавате най-доброто, затова Johnnie Walker Blue Label е идеален за вас.

Защо Johnnie Walker Blue Label е за вас?

Johnnie Walker Blue Label е изтънчен бленд на някои от най-редките и специални уискита на Шотландия. Само едно от десет хиляди бурета има недоловимите отличителни качества, вкус или аромат, за да участва в създаването на неповторимия вкус на Johnnie Walker Blue Label.

Независимо от вашия характер, как и къде обичате да пиете любимата си алкохолна напитка, ви съветваме да я консумирате отговорно.

* Платен материал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички