Има и място за теб


Има и място за теб
Снимка: Synthesis

"Има и място за теб", фотографска изложба на Симон Варсано, ще бъде открита на 16 май от 19.00 часа в кафе-галерия Synthesis (бул. "Васил Левски" 57).

Уличната фотография е най-личното време за Симон. Време, в което може да наблюдава и съхрани във фотографии представата си за света и хората. Водещото в тази представа е вярата, че всеки, независимо от своята възраст, религия, етническа принадлежност или сексуална ориентация има право да е тук, на тази земя. Точно толкова, колкото и ти.

Изложбата "Има място и за теб" включва снимки от последните 5 години, направени по време на лични и професионални пътувания в Португалия, Англия, Холандия, Мароко и Турция.

Изложбата се осъществява с подкрепата на PhotoSynthesis – място за фотография, хора и идеи; Nu Boyana Film Studios и B2Y Productions.

Изложбата можете да видите от 16 май до 10 юни 2018 г.

Още за автора:

Симон Варсано започва професионалната си фотографска кариера в Института "Н.И.Пирогов" като медицински фотограф. След 1989 Симон работи като филмов фотограф в български, френски и италиански филмови продукции, а след 2000 г. за американската филмова компания UFO. Последните 13 години са свързани предимно с работата в Nu Boyana Film Studios в повече от 60 филмови продукции, срещнали го с големи имена на световното кино.

Много време и сърце Симон посвещава на театралната фотография.

Неповторим за Симон проект: "Къде душите си почиват" – филм и фотографски албум за историята на каракачаните в България, идея и продуцент – Боян Папазов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама