Има ли причини да наемете, а не да закупувате тежка механизация?


Има ли причини да наемете, а не да закупувате тежка механизация?

Правенето на бизнес у нас не е чак толкова лесно колкото изглежда на пръв поглед. Много потенциални предприемачи дори се отказват още при първи сблъсък с бюрокрацията. Но разбира се упоритостта се възнаграждава и онези, които са постоянни и целеустремени са наясно, че именно упоритостта е тази, която ги води към успеха. Точно за такъв успешен бизнес ще си говорим днес. Развитието на строителния сектор реално даде шанс на много други сектори да се развият и да проявят креативност по отношение на инвестиции и печелене на пари. Отдаването на тежка механизация от Verina е пример за това как именно благодарение на развитието на строителния бранш днес компании, които са инвестирали достатъчно средства в специализирана техника могат да печелят от нея.

Има потенциал в този тип услуги?

И ако вашата сфера на дейност е доста различна и далечна от строителите дейности навярно никога няма да проявите интерес към продуктовата гама от възможности и решения, които се предлагат от компании отдаващи тежка механизация под наем. Но в случай, че сте предприемач, който строи различни сгради, инфраструктура, пътища, мостове и други съоръжения то би било добре да бъдете наясно с това кои фирми в страната предоставят такъв тип услуги.

Определено в отдаването под наем на едрогабаритна механизация има съществен резон предвид това, че става въпрос за такъв тип услуги, които се характеризират със своята специфичност. Самото инвестиране в едрогабаритна или подемна техника изисква доста средства. Ако не използвате машините ежедневно според вашите дейности то не си струва да влагате толкова много пари. Най-добрата опция в случая е факта, че можете да разчитате на партньори, които предоставят под наем:

- Автокранове;

- Автовишки;

- Камиони с кранове;

- Друга подемна специализирана механизация.

Със сигурност наема е доста по-изгодния ресурс и начин да си подсигурите идеалното решение, което да ви гарантира бързина, коректност и точност при изпълнение на задачите. А благодарение на асортимента от тежка механизация от Verina всеки ваш проект би бил лесно изпълним.

Удобства за строителните предприемачи

Независимо от това колко е голяма компанията ви и какви типове обекти строите то определящо е да имате партньори, на които да разчитате в определен етап от изпълнението на вашите ангажименти. Перспективите, които стоят пред вас не са малко, но факт, че без необходимата техника няма как да можете да реагирате и да изпълните конкретен етап от строително – ремонтните мероприятия и да се ангажирате с продължаването на изпълнението по обекта ви.

Като цяло строителните предприемачи отчитат като много добра и ефективна формула използването на тежка механизация под наем. Главните причини за това се дължат на:

- Използване на машините и съоръженията краткосрочно;

- Наемната цена е напълно поносима;

- Няма нужда от поддържане на персонал за обслужване на механизацията;

- Не се налага да бъде осигурен гараж или специално място за съхраняване с охрана на автопарка от машини;

- Не е наложително да се следи за подсигуряването на необходимата за работа с машините документация и други.

Изобщо много са ангажиментите, които отпадат от плещите на строителните предприемачи. Определено поддръжката на такъв вид специализирани машини е доста трудоемко и скъпо, което е показателно, че ако не я използвате ежедневно в своята работа то се губи смисъла да закупувате такава. Най-ефективно и сигурно се оказва използването на такива под наем, които извършват определена услуга за съответната работа и конкретен интервал от време.

Какво получавате при сътрудничество с фирма предлагаща тежка механизация под наем?

С голяма част от предимствата ви запознахме. Предвид особеностите и спецификата на такива  машини и съоръжения няма как поддръжката им да бъде евтина. Като тип машина, предназначена за провеждането на различни дейности и мероприятия е важно да уточним, че ангажимента за отдаващата под наем техника е оптимално ангажираща с това, че:

- Необходим е обучен специалист – оператор, който да може да борави с машината безопасно;

- Провеждат се поетапно различни обучения, които надграждат знанията и опита на операторите;

- Поддържа се изрядна документация;

- Плащат се съответните такси;

- Съоръженията подлежат на технически контрол за изправност;

- Сключват се застраховки и други.

Определено смисъла от това да наемаш такъв тип подемен или специализиран инвентар е съществен. По този начин използваш при облекчен режим механизация, която е предназначена за определен тип дейности. Разбира се има строителни фирми, които имат доста широк обхват на дейността и при тях ежедневната намеса на такива технически устройства реално налага инвестирането в тях.

Преди да предприемете действие за покупка на кран, автовишка или друг тип специализирана тежка механизация направете равносметка дали няма да е по-рентабилно да наемете такава. Verina е компания с дългогодишен опит в сферата на отдаването под наем на различни видове машини и съоръжения за сградно или пътно строителство. Качеството на услугата и изгодните цени няма как да не ви привлекат. Изключителен потенциал от възможности и удобство можете да си подсигурите с подбора на такива идеи и решения, които безспорно да ви гарантират ефективност, икономическа изгода и експедитивност. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама