Изложение на био стоки в центъра на София


Изложение на био стоки в центъра на София
Снимка: iStock/Guliver

От 10-ти до 13-ти май 2018 г. в градинката Кристал ще се се проведе изложение на био храни, козметика, продукти за дома и играчки от естествени материали.

Посетителите на изложението ще имат възможност да закупят здравословни и полезни храни, натурална козметика, дървени играчки и интересни продукти за дома.

Ще могат да се запознаят лично с производителите, които в основата на своята дейност са поставили чистата храна, здравето и качеството. Събитието е част от фестивала SoFest 2018

Освен био продукти и храни, в рамките на изложението ще има и изненади за малките и порасналите деца.

Основателите на социален проект "Маргаритка" - Вики Терзийска и Яна Липованска ще организират караоке парти в 16:00 ч. на 12-ти май и в 12:00 ч. на 13-ти май. Те ще предоставят възможност за изява на малчуганите, а родителите ще могат да закупят дискове с български, детски песни.

На 13-ти май в 12:30 ч. очаквайте работилница за редене на механични дървени 3D пъзели.

Сред акцентите в програмата са караоке за деца с известни детски български песнички, организирани от Вики от Мастило и Яна Липованска, създатели на проекта Маргаритка. В царството на магията и фокусите децата ще навлязат заедно с Ненчо и неговото илюзионно шоу.

Фестивалът "SoFest 2018" е част от календара на Българското председателство на ЕС и се осъществяват със специалната подкрепа на Столична Община и ОП Туризъм.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама