Жена подаде молба за развод, защото не е имала оргазъм от 17 години


Жена подаде молба за развод, защото не е имала оргазъм от 17 години
Снимка: iStock

39-годишна жена от Гърция е подала молба за развод, защото, както се твърди в документа, не е имала оргазъм от 17 години. Гръцките медии съобщават, че процесът е насрочен за февруари 2024 г.

В молбата за развод жената обяснява, че най-накрая е решила да признае истината и да сложи край на брака, който не отговаря на очакванията ѝ.

Разочарованата съпруга казва, че „краят е настъпил поради неизпълнение на брачните задължения“. Тя обяснява, че никога не е имала оргазъм. Според съпругата това се дължи на факта, че е била подложена на постоянен стрес заради мъжа си и поради тази причина не можела да постигне оргазъм.

Съпругът бил неприятно изненадан, когато прочел молбата за развод.

"Аргументацията ѝ е фалшива и нелепа. Надявам се моралът и логиката да надделеят. Желанието ѝ да нарани мъжкото ми его се провали, а тя самата знае как сме живели и сме се радвали през всичките тези години", обясни съпругът пред гръцките медии.

Адвокатът на 50-годишния съпруг - Фойвос Стругарис, каза пред гръцката телевизия Antena, че предложенията в искането за развод са били много внимателно формулирани, но подчерта, че основният въпрос, който възниква, е: "Как може да се докаже подобно нещо в съдебна зала?"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама