Жените с тези имена са най-големите късметлийки


Жените с тези имена са най-големите късметлийки
Снимка: iStock/Guliver

Името, което носим, има голямо значение за живота, който ще водим. Това е факт, доказан с годините. Някои женски имена са толкова въздействащи, че притежателките им не могат да се отърват от пари и късмет цял живот. Ето кои са те:

Ирина

От детството си Ирина знае как правилно да управлява парите. Тя винаги разпределя средствата правилно и никога не изпитва затруднения. Ирина много често застава начело на големи финансови компании и разбира по-добре икономическите проблеми от много мъже.

Полина

Това име има много силна енергия. Полина винаги е добре в живота и не познава финансови проблеми. Освен това всичко това се дължи на самата нея. Тя се справя добре с финансовите планове и винаги правилно разпределя бюджета си.

Елена

Това е една много успешна жена. Тя има инстинкта на истински предприемач. Ако Елена изгражда кариерата си правилно, то тя често става ръководител или собственик на личен бизнес. Следователно финансови затруднения в живота ѝ не възникват.

Екатерина

Собствениците на това име имат свой специален чар. Жените с това име успяват в живота и имат много полезни контакти. Това обикновено им помага. Тяхната добронамереност и чар очакват мнозина. Основното в живота на тези жени е да си поставят правилните цели, тогава тя може да постигне много.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама