Жените с това име са големи късметлийки


Жените с това име са големи късметлийки
Снимка: iStock

Вярно е, че името може да повлияе много на живота на даден човек. Вярвате или не, всяка от буквите в самото име свое уникално значение и  може да донесе много сила или обратното.

Жените с името Изабел са едни от най-големите късметлийки. Те са мили, очарователни и харесвани от всички.

А ето какво означават буквите на името:

И в името показва изтънченост, романтичност, сантименталност. Тази буква придава на характера дипломатичност като защитна реакция на грубостта и натиска. На съзнанието този звук действа умиротворяващо и без раздразнение.

З показва силна интуиция, развито въображение, чувствителност. Но също така е и символ на преданост, доброжелателност, религиозност. Възприемането на този звук е двойствено: дразни някои, на други им действа благотворно.

Вижте още: 3 сигурни начина да привлечете късмета в живота си

А символ за нещо ново, начало в най-широкия смисъл, а също обновяване, възраждане. Отлично се съчетава с другите звукове, не създава трудности при произнасянето. Буквата "А" в името на човека му внушава бодрост, придава му сили за борба с трудностите.

Б означава постоянство, рационалност, "пробивна" способност, стремеж към материално благополучие. Известни със своята пресметливост, хората, в името на които присъства буквата "Б", имат и неспирен стремеж към духовно общуване.

Е е символ на необходимостта от самоизява, от обмяна на идеи, както и дипломатически способности. Буквата  показва лесна приспособяемост, повишена сексуалност, възприема се спокойно, без раздразнение.

Л придава артистичност, богата фантазия, литературни способности. Стремежът към материално благополучие подтиква към действие. "Л" говори за силно развити роднински чувства.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама