Как броят на буквите в името влияе върху съдбата?


Как броят на буквите в името влияе върху съдбата?
Снимка: iStock

Броят на буквите в името разкрива характера и съдбата на човек. В случая трябва да се обърне внимание и на умалителни варианти, както и прякорите. Известно е, че псевдонимите също оказват влияние върху съдбата на човек: неслучайно известните личности променят имената си.

2

Човекът, чието име има само две букви, не остава незабелязан. Той е като магнит за сериозните проблеми и редовно се сблъсква с трудности. Целият му живот е низ от изпитания.

3

Ако сте срещали някого с трибуквено име, вероятно сте забелязали неговата упоритост. Дори и да се окаже, че греши той ще отстоява позицията си докрай. За нежния пол тази комбинация не вещае нищо добро в личните отношения: трите букви вещаят известна студенина и безчувствие.

Хората, които носят тези имена, са най-умни

4

Мъжете с 4 букви в името си привличат житейски изпитания. При жените този брой букви не оказва особено влияние.

5

Петиците са господарите на живота. Жените може да имат проблеми от личен характер: за тези, които са лишени от гъвкавост и нежност, е трудно да изградят хармонични отношения.

6

Шестицата прави човека свободолюбив и независим. Единственият му проблем е, че той не търпи слабите хора до себе си.

Жените с тези имена са обречени на нещастие

7

Седмицата се свързва с дипломатически умения. Тези хора са готови да направят компромис, оставяйки собствените си интереси на заден план. Това качество няма да окаже много благоприятен ефект върху живота им. 

8

Осмицата се свързва с избухливостта и нетърпимостта към предателството.

9

Тези хора са истински романтици и мечтатели, с добре развита интуиция. За тях е трудно да се справят с препятствията. Много бързо се разочароват от околните. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама