Как часът на раждането влияе върху съдбата ви


Как часът на раждането влияе върху съдбата ви
Снимка: iStock

Часът на раждането определя нашия външен вид и характер. Съответно засяга съдбата на всеки човек.

00:00 - 02:00 часа

Тези хора притежават отлични организационни и аналитични способности. Най-често изглеждат по-млади отколкото. Тяхната работа може да бъде свързана с бизнес пътувания и комуникация. В любовните отношения тези хора са твърде отворени или обратно, много затворени.

02:00 - 04:00 часа

Хората, родени по това време, са под егидата на Венера. Тези хора знаят много добре как да спечелят парите си и как да ги харчат. Те са невероятни работохолици. Много ценят комфорта в дома. Обожават изкуството и музиката. Винаги следват модните тенденции. В любовта те оценяват лоялността и предаността.

04:00 - 06:00 часа

Тези хора са управлявани от Марс. Най-често те са изключителни и ярки личности. Може да са агресивни в някои случаи. С тях никога не е скучно. В любовта те се нуждаят от силен и водещ човек. Често постигат отлични резултати в кариерата.

06:00 - 08:00 часа

Тези хора са покровителствани от Нептун. Често те са много религиозни и духовни. Те имат дълбок характер, разбират всичко и всички. Трудно е да си изберат подходяща професия. В любовните отношения често извършват неочаквани и необясними дела.

08:00 - 10:00 часа

Тези хора се  от Уран. Много приятни и приятелски настроени са. Най-често имат много приятели. Те ни понасят лъжата и винаги са искрени. Могат да бъдат добри лидери.

10:00 - 12:00 часа

Тези хора са под егидата на Сатурн. Те често имат огромна власт в обществото. Много успешни са в кариерата си. В личния си живот те често са самотни, тъй като работата им често е на първо място.

12:00 - 14:00 часа

Хората, които са родени по това време се покровителстват от Юпитер. Колкото и да е странно, тези хора са лоши ученици, но най-добрите учители. Хората, които ги заобикалят много често се обръщат към тях за съвет. Една от професиите, подходящи за тях, е професор. В любовта те предпочитат необикновени или екзотични хора.

14:00 - 16:00 часа

Тези хора са под егидата на Плутон. Те често помагат и подкрепят другите. Освен това могат да предсказват всяка ситуация предварително. В любовните отношения те предпочитат сексуалните партньори, тъй като самите те са невероятно секси. На работа най-често всички се стремят да бъдат приятели с тях.

16:00 - 18:00 часа

Тези хора са под егидата на Венера. Те са много привлекателни в очите на другите, а освен това и много романтични хора. Винаги знаят какво искат в любовните отношения. Те са перфектни съпруги или съпрузи.

18:00 - 20:00 часа

Те са покровителствани от Меркурий. Основното в живота им е работата. Някои от тях обожават диетите и правилното хранене. Те знаят всичко за лекарствата и здравословния начин на живот. Сред тях са много лекари или хора с медицинско образование.

20:00 - 22:00 часа

Тези хора са покровителствани от Слънцето. Основното нещо в живота им е страст, любов и деца. Те притежават изкуството на флиртуването от раждането. Те се държат почти като филмови звезди. В отношенията им винаги има страст.

22:00 - 24:00 часа

Луната покровителства хората, родени по това време. Те са много разумни. Винаги проявяват загриженост за всички. Може да имат огромна власт над хората. Семейството за тях е свято.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама