Как часът на раждането влияе върху съдбата ви


Как часът на раждането влияе върху съдбата ви
Снимка: iStock

Часът на раждането определя нашия външен вид и характер. Съответно засяга съдбата на всеки човек.

00:00 - 02:00 часа

Тези хора притежават отлични организационни и аналитични способности. Най-често изглеждат по-млади отколкото. Тяхната работа може да бъде свързана с бизнес пътувания и комуникация. В любовните отношения тези хора са твърде отворени или обратно, много затворени.

02:00 - 04:00 часа

Хората, родени по това време, са под егидата на Венера. Тези хора знаят много добре как да спечелят парите си и как да ги харчат. Те са невероятни работохолици. Много ценят комфорта в дома. Обожават изкуството и музиката. Винаги следват модните тенденции. В любовта те оценяват лоялността и предаността.

04:00 - 06:00 часа

Тези хора са управлявани от Марс. Най-често те са изключителни и ярки личности. Може да са агресивни в някои случаи. С тях никога не е скучно. В любовта те се нуждаят от силен и водещ човек. Често постигат отлични резултати в кариерата.

06:00 - 08:00 часа

Тези хора са покровителствани от Нептун. Често те са много религиозни и духовни. Те имат дълбок характер, разбират всичко и всички. Трудно е да си изберат подходяща професия. В любовните отношения често извършват неочаквани и необясними дела.

08:00 - 10:00 часа

Тези хора се  от Уран. Много приятни и приятелски настроени са. Най-често имат много приятели. Те ни понасят лъжата и винаги са искрени. Могат да бъдат добри лидери.

10:00 - 12:00 часа

Тези хора са под егидата на Сатурн. Те често имат огромна власт в обществото. Много успешни са в кариерата си. В личния си живот те често са самотни, тъй като работата им често е на първо място.

12:00 - 14:00 часа

Хората, които са родени по това време се покровителстват от Юпитер. Колкото и да е странно, тези хора са лоши ученици, но най-добрите учители. Хората, които ги заобикалят много често се обръщат към тях за съвет. Една от професиите, подходящи за тях, е професор. В любовта те предпочитат необикновени или екзотични хора.

14:00 - 16:00 часа

Тези хора са под егидата на Плутон. Те често помагат и подкрепят другите. Освен това могат да предсказват всяка ситуация предварително. В любовните отношения те предпочитат сексуалните партньори, тъй като самите те са невероятно секси. На работа най-често всички се стремят да бъдат приятели с тях.

16:00 - 18:00 часа

Тези хора са под егидата на Венера. Те са много привлекателни в очите на другите, а освен това и много романтични хора. Винаги знаят какво искат в любовните отношения. Те са перфектни съпруги или съпрузи.

18:00 - 20:00 часа

Те са покровителствани от Меркурий. Основното в живота им е работата. Някои от тях обожават диетите и правилното хранене. Те знаят всичко за лекарствата и здравословния начин на живот. Сред тях са много лекари или хора с медицинско образование.

20:00 - 22:00 часа

Тези хора са покровителствани от Слънцето. Основното нещо в живота им е страст, любов и деца. Те притежават изкуството на флиртуването от раждането. Те се държат почти като филмови звезди. В отношенията им винаги има страст.

22:00 - 24:00 часа

Луната покровителства хората, родени по това време. Те са много разумни. Винаги проявяват загриженост за всички. Може да имат огромна власт над хората. Семейството за тях е свято.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • Късметче за всяка зодия за 23 юни...
  Късметче за всяка зодия за 23 юни

  Овен Оставете сърцето ви да ви води днес, то няма да сбърка правилната посока. Телец Очаква ви пътуване, изпълнено с приключения. Близнаци Днес ще сте звездата на работа. Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли Рак Днес е ден за мечти. Какво си пожелаете, ще се сбъдне. Лъв Очаквайте...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама