Как да наберете популярност в Instagram


Как да наберете популярност в Instagram
Снимка: iStock/Guliver

Instagram се превърна в една от най-използваните социални мрежи, която не се основава само на качване на снимки и запознанства. Има хора, които градят успешен бизнес въз основа на приложението и изкарват пари с негова помощ.

Искате ли да сте един от тях или просто да сте известни в Instagram, гледайки различни блогърки, влогърки и популярни личности? Не е невъзможно и най-хубавото е, че с малко усилие ще започнете бързо да набирате популярност.

1. Много е важно какви снимки качвате 

Tрябва да са атрактивни, интересни и с добро качество. Да привличат вниманието на последователите ви, което може да постигнете, ако те са предизвикателни по някакъв начин, нестандартни или с качество като от професионален фотограф. 

В никакъв случай не качвайте снимки с лошо качество, особено от пиянски вечери, защото може да създадете грешно впечатление. Обработвайте снимките си добре и се опитвайте да подчертавате най-красивите си черти. Бихте могли да добавите хубави описания под тях.

2. Важно е какви истории качвате 

Не си позволявайте да качвате story със снимки с лошо качество, защото това отблъсква аудиторията. Избягвайте да качвате скучни неща, само за да пълните сторито си. Ако вече сте набрали някакъв брой последователи, се обръщайте към тях с въпроси. Така ще пробудите интереса им към вас. Питайте ги например какво да облечете или ядете, за да почувстват, че за вас тяхното мнение е от значение.

3. Не качвайте еднотипни снимки 

Опитайте се всяка една снимка да е различна и иновативна по свой собствен начин. Не качвайте едни и същи снимки, защото това писва. Също така не наблягайте на снимки с прекалено много грим или поне не прекалено често. Качвайте и такива, на които сте без. Последователите ви ще си изградят лошо впечатление за вас, ако на всяка ваша снимка сте с прекалено много грим. Естествената красота не може да бъде заменена от нищо друго, затова заложете повече на нея.

4. Не спирайте да качвате 

В никакъв случай не се отказвайте, защото ако спрете да бъдете активни, няма да постигнете целта си. Трябва постоянно да поствате по нещо ново, което да привлича вниманието към вас. Трябва да сте редовни, за да задържите Instagram последователите си и да наберете нови. Не бързайте и не очаквайте моментални резултати. Дори в началото да не ви провърви, както бихте желали, дайте си време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама