Как да привлечете повече пари в живота си


Как да привлечете повече пари в живота си
Снимка: iStock

Парите не са най-важното в живота, но определено благодарение на тях можем да водим един спокоен и приятен живот. С малко промяна в гледната точка може да привличате повече пари в живота си. Ето как да стане това:

Не мразете парите

Трябва да сте положително настроени към всяко нещо, което искате да привлечете, особено към парите. По този начин постепенно ще се освободите от негативното отношение към тях и ще ги възприемете като неразделна част от кръговрата на енергията и живота на съвременните хора.

Представяйте си и вярвайте, че сте богати

Започнете смело да мечтаете, че вече имате много пари, представяйте си какво бихте правили или как бихте използвали средствата си. По този начин мозъкът ви постепенно ще свикне с идеята, че това е нещо възможно и постижимо. Позволявайте си скъпи неща, когато е възможно - вечеря в хубав ресторант, маркова дреха и други хубави неща.

Вижте още: Ето как да привлечете любовта в живота си

Не превръщайте парите във фикс идея

Забавлявайте се, но не прекалявайте. Не си внушавайте, че парите са най-важни в живота и без тях няма пълно щастие. Напротив – твърде малко са нещата, които ни направят щастливи и се купуват с пари.

Рискувайте

Инвестирайте, дори с риск да се провалите. Не се привързвайте към парите. Те не са хора, а средство и без което можете. Пари се губят и печелят и за това превърнете мислите си в действия.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама