Как да разберете дали сте човек със силно развита интуиция


Как да разберете дали сте човек със силно развита интуиция
Снимка: iStock/Guliver

Как да определите, че имате психични способности? Тоест – добра интуицията. Това е така нареченото "шесто чувство", което при някои хора е доста по-добре развито.

Не харесвате големи тълпи или силен шум

Може да ви се струва, че сте просто интроверт, но… Всъщност колкото повече хора са наоколо, толкова повече честоти ви влияят. Усещате честотите и когато са повече, те са много объркващи, понякога дори плашещи.

Вместо сънища вие имате видения

Усещате енергията на явленията, с които трябва да се сблъскате в бъдеще. И именно тази енергия се проявява в сънищата, превръщайки се във видения!

Винаги знаете какво ще се случи в бъдеще – просто го усещате

Не е необходимо да виждате бъдещето в главата си или непрекъснато да го сънувате. Просто знаете какво ще се случи. Имате това особено усещане! Отговорна за това е вашата интуиция, шесто чувство или както искате го наречете.

Когато някой лъже, веднага разбирате

Разбирате другите хора чрез жестове, по интонация, по честота! Това наистина е способността да се четат честотите. Тя може да бъде много полезна в живота.

Имате много малко близки

В този случай може да имате много приятели и познати. Но близките са тези, които ви познават отдавна, разбират и ви усещат. Имате нужда от хора, с които чувствате единството на душите, а не от такива, от които могат да дойдат негативни енергии!

Хората идват при вас, за да намерят мир и спокойствие

И те ви търсят, за да се освободят от личните проблеми. Дори когато не намерите решение на проблемите им, така или иначе след времето, което тези хора прекарват с вас, те се чувстват много по-добре. Просто излъчвате много положителна енергия и това прави хората по-силни!

Много сте чувствителни

И на цвят, и на звук, и на всичко, включително миризми и докосвания! Просто за вас това не е миризма, нито цвят, нито звук ... За вас това е енергия. Именно затова цветовете ви влияят много - от някои ставате щастливи, от други се разстройвате. И чувствата ви се променят, когато усетите емоциите на други хора.

За да презаредите, трябва да си почивате по-често!

Знаете как- прекарвайки време сами със себе си и събуждайки вътрешната си сила.

За съжаление редица хора с подобни способности бягат от същите тези способности, колкото могат по-далеч. Те просто се страхуват, че това ще им повлияе негативно. А всъщност е страхотно да имаш шесто чувство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама