Как да се ориентирате в избора на козметика за бебе


Как да се ориентирате в избора на козметика за бебе
Снимка: iStock/Guliver

Не е нужно да ви убеждаваме, че бебешката кожа се нуждае от специални грижи още от появата на новия член на семейството ви. Предизвикателствата, пред които се изправят родителите определено изискват изключителна грижа и специално отношение. Как да се подходи и кои са онези висококачествени продукти, които са достойни за нуждите на вашето бебе е въпрос с повишена значимост, чиито отговори безспорно следва да бъдат щателно проучени. Всеки вече преминал през изпитанието да стане родител ще потвърди, че първото, от което трябва да стартирате са именно анализа на търговските марки, които са фокусирани върху формули за грижа за бебешката кожа.

Безкомпромисния избор

Най-добрата козметика за своето дете ще избере отговорния родител. Но предвид наличието на огромен асортимент от възможности е логично да изпитате несигурност и да сте объркани от предложенията, които пазара поднася. Излишно е да споменаваме, че когато става въпрос за козметика за бебе мустела е предпочитан бранд от родители, които не подлагат на компромис качествената и ефективна защита на деликатната кожа на техните съкровища.

Питате ли се от кои са онези козметични продукти, които задължително следва да имате под ръка в ежедневната грижа за защита и хигиена на бебето и детето? Определено списъка с козметика никак не е малък що се отнася до това да се осигурят най-добри условия за подсигуряване на качествено и безкомпромисно отношение към бебешката дерматология. Затова от Мустела представят пълен набор от доказани козметични продукти, които е повече от задължително да имате на разположение. Сред тях са:

  • Нежен шампоан за коса и тяло, допринасящ за премахването на замърсяванията без риск от алергии и раздразнения;
  • Лосиони против ухапвания от насекоми;
  • Кремове за подхранване и защита;
  • Пудри против подсичане;
  • Сапуни, създаващи нежна пяна за перфектната хигиена на ръцете и тялото;
  • Подхранващо олио, задържащо влагата в кожата и намаляващо изсушаването и зачервяването на кожата.

Имайте предвид, че както при възрастните така и при бебетата има различни фактори, които влияят на здравето на кожата. Разбира се тук риска от патогени, които биха предизвикали раздразнения е много по-голям, а определено това е в основата на търсенето на козметика, която е безпрецедентно качествена и с гарантиран произход.

Козметика с акцент към хидратацията

Мустела разработват специална формула за хидратиране и защита на бебешката дерматология. Деликатността и уязвимостта на алергични реакции е основателна причина да внимавате с покупката на козметика за своето бебе. Научни изследвания и клинични анализи показват, че в състава на продуктите, които са подходящи за грижа за най-малките не бива да присъстват:

  • Изсушаващи съставки;
  • Парабени;
  • Ароматизатори;
  • Консерванти;
  • Оцветители.

Именно липсата на изброените в състава на Мустела нарежда марката сред предпочитаните от родителите, които залагат на ефективната и безкомпромисна защита и грижа. От 1950 година до днес бранда е символ за нежност и ефективност с кожните раздразнения, към които са предразположени най-малките. Изцяло естествения произход на съставките гарантира на родителите, че получават най-доброто, което да приложат на бебето от първия ден на появата му на бял свят.

Уникална дерматологична експертиза

Две са основните направления, в които се развиват лабораториите на Мустела. Те представят на своите клиенти козметика, която е базирана на неонатална дерматология и екстракти на натурални съставки с изцяло растителен произход. Това прави крайните продукти не просто амбицирани да предоставят уникална формула за грижа, но и експертна технология, която по никакъв начин не вреди на хората и околната среда.

Част от ингредиентите, които намират широко приложение в състава на козметиката за бебе от Мустела са:

  • Авокадо. Това е не само вкусен плод, който се използва в кулинарията, но и ефективна съставка, която осигурява невероятна сила за естествена защита на кожата;
  • Маслиново олио, което задържа влагата в дермата;
  • Маракуя;
  • Пчелен восък;
  • Слънчоглед;
  • Шизандра и други.

Поемете отговорност към децата си и им осигурете козметика от най-ново поколение за безпрецедентна грижа и ежедневна хигиена.

Статията е разработена с експертите от blogirame

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама