Как лесно да се поглезите, защото го заслужавате


Как лесно да се поглезите, защото го заслужавате
Снимка: iStock

Независимо дали сте мъж, или жена, да направите нещо за себе си и да се "поглезите", може да струва доста пари – масаж, спа, почивка... За щастие, съществуват и други начини да поразпуснете малко, които са достъпни за всеки.

1. Огледайте са за по-евтин вариант за масаж

Масажите са полезни, но могат да са и доста скъпи. Затова не бихме ви съветвали да купувате масажен стол, да речем, (който може и да е добра инвестиция, но сега се опитваме да предложим бюджетно решение), а по-скоро масажна възглавница, с която по всяко време може да разпуснете. Помислете и за ваучери или промоции, предлагани от някое масажно студио - винаги има голямо разнообразие.

2. Вземете си вана

Банално, но ефикасно. Ваната е отличен заместител на джакузито, което може да не е по джоба на всеки. А ако отделите време, за да я украсите със свещи, ако си сипете чаша вино и си пуснете хубава музика, преживяването по нищо няма да отстъпва от това, което бихте получили в спа центъра на шикозен хотел. Отпуснете се и се насладете!

3. Погрижете се за косата и кожата си

Това предложение съвсем не се отнася само за дамите. Има разнообразни начини да поглезите косата и кожата си, без да се налага да излизате от вкъщи. Помислете само какво разнообразие от маски за лице или коса се предлагат, както и кремове, масла, ароматни соли и др. Всичко, което ви кара да се отпуснете, има прекрасен ефект върху цялостното благосъстояние на организма ви.

КОЕ Е ТОЧНОТО ВРЕМЕ, КОГАТО СЕ СБЪДВАТ ЖЕЛАНИЯ

4. Излезте навън

Природата е едно от най-прекрасните творения на създателя. При това е напълно безплатна. Не подценявайте благоприятното въздействие на една разходка на открито. Изведете кучето си за по-дълго. Обадете се на приятели и си направете пикник. Посетете хижа в планината. Разтъпчете се в близкия парк. Ще се изненадате колко велик лечител е природата.

5. Поглезете се с хубаво кафе, чай и храна

Купете си капучино или ароматен чай от любимото заведение. В магазина отделете повече пари за по-хубава и по-качествена храна. Или пък опитайте нещо ново. Не пестете от това дребно, но значимо удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама