Каква е съдбата на хората, родени на 2-ро число


Каква е съдбата на хората, родени на 2-ро число
Снимка: iStock

Числото 2 е противоположно по характер на числото 1. То е като жената в природата – нежно и романтично. Хората, родени на това число, са интелигентни и творчески ориентирани, притежават голя­ма артистична способност и имат живо и богато въображение. Тяхната сила е в мозъка и във всички дейности те са склонни по­вече към умствено, отколкото към физическо удовлетворение. Накратко, това са мечтатели, които живеят по-скоро в свой соб­ствен въображаем облак, отколкото във физическата земна плос­кост на живота.

Такива хора са нежни и опрощаващи по природа. На тях им липсва силата и енергията, нужни да ги изведат нап­ред в живота. Те не са силни и избягват тежка работа.

Емоции и секс

Хората, родени под това число, се стремят към духовно общуване с партньорите си. Тяхната любов се ражда в ума и докато не намерят душевно съгласие, не могат да общуват физически. Физически те не са много силни. В резултат сексуал­ната сила между тях е по-скоро изключение, отколкото правило.

Физическото удовлетворение е винаги вторично към душевно­то. За такива хора сексът е кулминацията на чувство, родено в ума, при това, не много необходима кулминация. Докато има ду­шевно съгласие с партньора, те са щастливи. Дали това съгласие се свежда до физическа плоскост, за тях е от второстепенно зна­чение. Ако случайно сключат брак с хора, които са физически по-силни и душевно по-слаби, това ги води до потиснатост и депресия.

Отрицателни качества

Хората, родени на 2-ро числото, са мечтатели. Макар че при­тежават силен интелект и богато въображение, не може да се ка­же, че са проницателни и практични хора.

Тяхната творческа и изобретателна способност е от най-висш порядък, но те са абсо­лютно неспособни да приложат своите мисли и планове в дейст­вие. Мечтите им остават просто мечти, поради неспособността им да ги осъществят. Дори ако има начини, физическата слабост не им позволява да действат. Числото 2 капитулира при противо­поставяне и не може да функционира, докато условията не ста­нат идеални, каквито те са рядко. Потиснатостта е естествена последица в ситуации като тази, защото успехът почти винаги им убягва, тъй като им липсва инициатива за практическото осъщес­твяване на идеите им. В крайна сметка те губят увереност в се­бе си, стават неспокойни и страдат от депресия и песимизъм.

Хармонични взаимоотношения

Родените под влиянието на чис­лото 2 трябва да са заобиколени от хора с равностойна душевна нагласа. Тяхната сила е мозъкът, ето защо трябва да имат с кого да общуват душевно. Това е основна тяхна нужда. Интере­сите може да се различават – може и да нямат еднакви възгледи по различни въпроси, но интелигентността е задължителна за партньора на числото 2.

Поради неспособността си да приведат идеите си в действие, такива хора рядко постигат успех в живо­та и така остават неуверени. Те трябва да имат партньори, спо­собни да им вдъхнат сигурност. Имат нужда от човек, който да укрепи тяхното "аз" и да ги подтиква, тъй като сами не са спо­собни да направят много.

Скъпоценни камъни, носещи щастие

Камъните, максимално благоприятни за тях, са перла, лунен камък и смарагд. Те трябва да са в непрекъснат допир с кожата.

Метали, носещи щастие

Щастливият метал за числото 2 е сребро. И както в случая с камъка, носещ щастие, той трябва да е в постоянен допир с кожата. Трябва да тежи поне десет грама.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама