Каква е съдбата на хората, родени на 3-то число


Каква е съдбата на хората, родени на 3-то число
Снимка: Thinkstock/Guliver

Както числото 1, така и числото 3 е смело число. Хората, ро­дени под това число, са амбициозни и агресивни. Те винаги се стремят към върха и никога не се примиряват с подчиненото по­ложение. Обичат властта и са доволни само докато имат власт и контрол върху другите. Такива хора прокарват идеите си с жар и енергия и не понасят разтакаването на другите при осъществява­нето на своите планове.

Очакват (и изискват) пълно покорство от подчинените си. Тъй като самите те са дисциплинирани, под­чиняват се на правила и регламенти и следователно стават от­лични командири. Те са упорити и не се предават, преди да са изчерпали всички възможности – и дори тогава го вършат с голя­ма неохота. Имат енергия и жизненост и обикновено притежават огромна физическа издръжливост. Изобщо, това е едно мощно и силно число.

Емоции и секс. Доминиращата емоция на числото 3 е агресия, придружена с амбиция. Както и числото 1, те имат малко време за любов и романи, но когато се изправят на пътя им, искат да са преследващите. Удоволствието от преследването е толкова го­лямо, колкото и консумацията на страстта. Както при числото 1, обектът на емоционалния им ангажимент трябва да им е подчи­нен. Те не обичат партньорът да играе успоредна роля или по ня­какъв начин да е равностоен. Партньорът трябва да допълва, никога да не засенчва.

В сексуалния си живот са мъжествени и земни. Те са агресив­ни и властни и трябва да преследват, а не да бъдат преследвани. Често загубват интерес след хващането на плячката. Хармонични взаимоотношения. Партньорите на числото 3 тряб­ва да са покорни и смирени, ако искат да задържат мимолетни­те чувства на съпрузите си. В никакъв случай не трябва да се опитват да постигнат нещо близко до равенство.

Числото 3 тряб­ва да е лидер. В никакъв случай не трябва да се посяга на свобо­дата му или да се открадне огънят му. Връзката с числото Три може да преуспее, само ако другият иска или може да заеме вто­ро място.

Отрицателни качества. Твърде много добро е-на лошо и имен­но силата на характера на числото 3 може да е тяхната гибел. Те са родени диктатори и създават свои собствени правила. При осъ­ществяването на плановете си са като валяк, който сплесква опо­зицията с малко или без никаква мисъл за последиците. Добре е да си лидер, но лидерството без контрол става диктатура – в най-добрия случай, нежелана.

Макар че хората, родени под число, не са свадливи по приро­да, те имат нещастното умение да си създават врагове, тъй като са нетолерантни към по-малко енергичните и напористи от тях. Техните силови методи опълчват хората срещу тях. Избухливи и горди, не обичат да са задължени на другите.

Болести. Най-вероятните болести на родените под това число са тези на ставите и кожата.

Лекове. Редовното приемане на червено цвекло, тикви, черни­ци, праскови, маслини, нарове, ананаси, грозде, джоджен, карам­фил, смокини и бадеми е от най-голяма полза за субекта и предотвратява споменатите заболявания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама