Какво не знаем за скритото послание на подаръците


Какво не знаем за скритото послание на подаръците
Снимка: Iwoman.bg

Всеки има специални поводи в живота си, когато изборът на подходящ за случая подарък е много важен. Съществуват подаръци, натоварени с положителна символика, която е добре да познаваме, за да изразим най-силно отношението си към даден човек.

Едни от най-избираните за подарък са сувенирите. За рожден ден, юбилей, дипломиране или друг повод с подаръци от podaratsi.bg като статуетка, арт фигура или пластика ще оставите спомен от събитието и ще отправите своето послание към получателя.

Сред някои от най-често подаряваните сувенири са тези с изображение на:

  • Пеперуда

Тя символизира вечния живот, способността на прераждане и промяна. Смята се, че подарък с нейното изображение поражда романтика, изпълнява съкровени желания и увеличава печалбите.

  • Бик

Волът или бикът са олицетворение на спокойна сила, надеждност, влагане на постоянство и упорит труд за постигане на целите. Бикът олицетворява дълъг и ползотворен живот, дарява с търпение, сила и методичност. Особено подходяща е фигурата на бик за занимаващи се със спорт.

  • Котка

Счита се, че котката пази семейството и уюта в дома. Чудесен подарък е за жена.

  • Лъв

Освен че е подходяща да се подари на човек от тази огнена зодия, фигурата на лъв може да бъде поднесена на всеки, за когото мислите, че притежава качества като сила и благородство.

  • Слон

Животното слон носи хубава символика – късмет и щастие. Затова е добра идея за подарък за всеки повод.

  • Мечка

Пластика на мечка е много подходяща за бизнес подарък, тъй като олицетворява сила, устойчивост и воля за победа. Ако е предназначена за ловец, е още по-удачен избор. Но понеже символизира и здраве, може да е хубав подарък за всеки.

  • Кон

Фигурките с кон притежават едни от най-хубавите символики – успех и напредък. За кръгла годишнина, за дипломиране или стартиране на нов бизнес пластика с кон в различни варианти е чудесен начин да пожелаете успех на някого.

  • Сова

За тази птицата се знае, че символизира мъдрост и дълголетие, затова често се избира по повод пенсиониране или юбилей.

  • Пластика на Атлас

Като символ на сила и устойчивост, Атлас, крепящ на раменете си небесния свод, е подходящ подарък и за мъж, и за жена. С подобен подарък ще изразите пожеланията си за сила и издръжливост.

Вариантите за сувенири с положителна символика са много. Функцията им е да създават настроение и атмосфера във всеки интериор. А когато са подходящо избрани, от изящен предмет ще се превърнат и в красив спомен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама