Коледа през юли? Мисията възможна с eMAG


Коледа през юли? Мисията възможна с eMAG
Снимка: eMAG

Никога не е твърде рано за подаръци или твърде късно да си осигурим комфорт у дома, добро настроение и всичко нужно, за да вземем повече от лятото. Независимо дали хващаме тен или риба, дали се разхлаждаме у дома или в басейна, в актуалната кампания на eMAG КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ ни очакват хиляди оферти в най-разнообразни категории, с които всеки ден става празник. Защото го заслужаваме!

Ето я и нашата селекция от 5 хитови продукта, включени в кампанията:

Първото ни предложение е роботът-прахосмукачка Roborock Cleaner S5 MAX, който да ти даде повече време за себе си и за летни емоции. Докато той чисти, ти си почиваш! Истинска находка с интелигентен режим на работа, роботът използва лазерна навигация, благодарение на която преминава през всяка зона веднъж и спира автоматично, когато почистването приключи. Ако зарядът на батерията падне до 20% преди завършване на почистването, той ще се върне към станцията за зареждане, ще зареди до 80% и ще се рестартира, откъдето е спрял. Може да се включва с гласов контрол, да се управлява чрез мобилно приложение и е снабден с голям воден резервоар.

Наред е тиганът Amercook Brittany. С него бързо и лесно се приготвят както неделни палачинки, така и вкусни сосове. Изработен е от алуминий, като отвътре има два слоя GreblonC2 с незалепващо покритие, а отвън слой от термоустойчив лак. Диаметърът му е 26 см, и има ергономична дръжка, изработена от бакелит, предлагаща повишена здравина и безопасност при употреба.

Ако има нещо по-хубаво от това да напишеш писмо до Дядо Коледа и той да ти донесе желания подарък, то е да можеш на мига да споделиш вълнуващите моменти. Със стилния и функционален Samsung Galaxy A22 това е не само лесно, но и много приятно. Телефонът има6.6-инчов Infinity-V дисплей, поддържа бързо зареждане, 5G свързаност и предлага тройна основна камера с 48 МР главен сензор, 5МР ултраширокоъгълен обектив и 2МР сензор за дълбочина. Моделът снима и видео с HD качество, за да не пропуснем нито един важен миг.

Смарт телевизорът Samsung 43AU7172, 43" е още едно от топ предложенията на кампанията. С него гледаш филми, риалити програми, спортни предавания или научно-популярни поредици и имаш чувството, че си там благодарение на 4К UHD резолюцията му. Перфектен и елегантен дизайн, който насочва вниманието към най-чистия образ, и то с кристален звук. Геймингът също е на друго ниво благодарение на мощния процесор Crystal 4K.

С хладилника с фризер Beko RCSA366K40XBN, клас E, и ние като Дядо Коледа ще спрем да си задаваме въпроса „Има ли лед?”. Със своите 343 л вместимост, голяма камера и удобни функции като регулируем термостат, XXL поставка за бутилки и LED светлина, хладилникът предлага отлично ниво на организация за оптимизиране на мястото за съхранение. Незаменим помощник за горещите летни дни, за да можем винаги да имаме свежи продукти и студени напитки, той с лекота се вписва в интериора благодарение на изчистения си дизайн и възможността за обръщане на коя страна да се отварят вратите му.

КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ идва с още хиляди оферти в най-различни категории, както и с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като офертите важат до изчерпване на количествата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама