Кристалите, които ще ви донесат късмет и щастие през 2023


Кристалите, които ще ви донесат късмет и щастие през 2023
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате новата година да е по-добра, мирна, успешна и щастлива, задължително си вземете някой от тези кристали. Под формата на бижу или сувенир, те ще ви носят късмет през 2023:

ЯСПИС

Този красив камък защитава от зли сили, носи мир и хармония в семейството и забележителни успехи в бизнеса.

В древността е смятан за много ценен дар от природата. Още тогава от него са изработвани ками, бижута, амулети и др. В Китай се вярва, че ясписът е символ на красота и любов. Според Християните той има нечувана сила.

КЕХЛИБАР

Кехлибарът носи късмет. Твърди се, че балансира агресивните черти на характера. В лечебните свойства на кехлибара са вярвали от дълбока древност. При депресия и негативни емоции, стрес, при напрежение, за подобряване на паметта, търпение.

За сбъдване на мечтите и поставените цели, добър късмет и защита.

ОПАЛ

Камъкът на промяната, на прилив на енергия, сила, късмет, вдъхновение, любов и благополучие.

Пoдoбpявa личнaтa cилa, cъбyждaйĸи енергията ни и зaщитaвa oт oпacнocти. Tой e чyдeceн ĸaмъĸ зa ocвoбoждaвaнe oт cтapи eмoциoнaлни пpeживявaния. Неговата енергия е жизнена и стимулираща. Тя повдига духа и повишава настроението.

Оcoбeнo пoлeзeн в изцeлeниeтo нa бoлĸи в глaвaтa. Hacъpчaвa peгeнepиpaнeтo нa тъĸaнитe и лeĸyвa нapyшeния нa ĸpъвтa, нaпpeжeниe в мycĸyлитe, пpoблeми c гpъбнaчния cтълб, мeнoпayзa и дpуги.

ТИГРОВО ОКО

В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. То приближава изпълнението на желанията ви, развива търпението, помага да превърнете загубите в приходи. Полезно е за тези, чиито надежди често не се оправдават, за тези, които искат да получат подкрепа от по-висша сила. Това е камъкът на хората, които искат да поразяват всички с постиженията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама