Купете изкуство и помогнете на Украйна


Купете изкуство и помогнете на Украйна
Снимка: ПР

Благотворителна изложба в помощ на Украйна ще бъде открита на 10 март от 18.00 часа в Boulevard 138 (бул. "Васил Левски" 138, София).

В нея се включват над 90 творци, които даряват оригинални свои творби.. Сред тях са: Аменун Женева, Васил Василев - Зуека, Диляна Флорентин, Горан Тричковски, Калоян Тошев - MZK, Нанда Ментешева, Тео Ушев, Теодора Дончева, Цвета Петрова.

 

Събраните средства от продажбите по време на изложбата ще бъдат дарени на фондация Partnership for Every Child Ukraine за осигуряване на хуманитарна и здравна помощ на деца, които към настоящия момент все още са на територията на Украйна и не могат да избягат от войната.

Изложбата "КУПИ изкуство за Украйна" ще бъде отворена за посетители от 10 до 12 март (от 10.00 до 19.00 часа) в BLVD 138. По време на събитието посетителите ще имат възможност да закупят избраните от тях творби на място.

След официалното приключване на изложбата част от произведения ще бъдат изложени онлайн с възможност за допълнителна продажба във Facebook страницата на BLVD 138.

 

Зуека

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама