Къде в интернет може да играем бинго онлайн


Къде в интернет може да играем бинго онлайн
Снимка: ПР

През 90-те години станахме свидетели на една една особено интересна игра, която много напомняше на множеството лотарии, но с тази разлика, че всеки можеше да скъси разстоянието и да бъде доста по-активен. Коя беше тази игра? Говорим за бингото и най-различните разновидности, които станаха особено популярни в този период. Предполагаме, че мнозина си спомнят огромният брой зали, където всеки ден можеха да проверят късмета си. Любопитен факт е, че когато италианците създават тази игра, в началото са раздавали картите с числа подредени на случаен принцип и всяка събота е имало тегления.

Французите бързо се ориентирали в правилната посока, а през XVIII век вече цяла Европа била завладяна от бинго треската. До днес обаче няма представа кой първи дава името Бинго. Според някои ранни записи, британците започнали да крещят първи този термин като вик на победа, но французите също не се дават толкова лесно, официалният патент на картончетата, които някога сме държали, е дело на Ървин Лов, който систематизира играта още през 1942 г. Като всяка друга игра с повишаваща се аудитория, много скоро и тази започва да предлага по-сериозни джакпоти на аудиторията си. С течение на времето и разширяване на възможностите на интернет, все повече зали преустановиха дейност.

Това до някаква степен може да се смята за особен недостатък, особено след като самата игра не изгуби толкова популярност, колкото възможност за практикуване. Самото бинго продължава да бъде популярно, но принципите на игра се промениха, днес то може да се играе съвсем свободно в онлайн платформите. Можем да открием тази възможност в онлайн платформата на ПалмсБет и също така да се възползваме от настоящите palms bet бонуси, които предлагат още по-добри условия за игра. Обликът на играта е променен, времето за теглене на числа също може да се смята за изключително бързо. Предлаганата версия на популярната игра прави едно теглене за няколко секунди, което е доста положително, особено след като си спомняме, че някога тегленията отнемаха цяла вечност.

Как можем да играем бинго? Получаваме четири карти с числа, активираме тегленето и в следващите няколко секунди спокойно можем да видим кои са първите линии, които сме успели да попълним и каква е нашата печалба. Операторът е подготвил и специални джакпоти за всеки почитател на риска, тоест имаме шансове не само за моментна печалба, но и за джакпот. Така предоставената версия оставя всичко в ръцете на късмета. Често можем да открием клиенти, които не желаят да се занимават със стратегии, за мнозина точно това не е представата за забавление. Всеки оператор се опитва да предложи възможност за забавление, отговаряща и на най-претенциозния вкус.

Макар и с леки промени, играта продължава да носи същите шансове и удоволствие, а и нека не забравяме, че присъства напълно безплатна демо версия, в която не се изисква поставяне на залог, в случай, че някой иска да си спомни доброто старо време. За жалост няма да може да казвате "Бинго", толкова бързо, впрочем точно това е елементът, който е останал в миналото, но в случай, че имате нужда, не виждаме причина да се въздържате от споделянето на подобен успех.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама