Любимият Quartal представя своя трети обект - Quartal Station


Любимият Quartal представя своя трети обект - Quartal Station
Снимка: Quartal

На 31.03.2023г. с грандиозна шоу програма открива Quartal Station - третият дългоочакван обект на най-утвърдения бранд за street food - Quartal. Локацията се намира на паркинга на Kaufland и обединява осем от най-обичаните и търсени заведения за хранене, които ще могат да бъдат посетени още този петък на “Генерал Тотлебен” 36. От 17:00 ч. организаторите са предвидили журналистически тур, а в 20:00 ч. стартира концерт с най-актуалните и любими изпълнители - Мила Роберт, Ива Янкулова и “Молец”, като водещ ще бъде един от най-популярните български DJ Marten Roberto.

В първите дни на месец март, Quartal откри втората си и най-мащабна локация на Г.М. Димитров 81- Quartal District. Той е изграден от 61 морски контейнера и е с фокус храна и събития. Разположен е на почти 5 000 м2 и посетителите му могат да се насладят на разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от сутрешна йога, през куклен театър, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития.

От бизнес гледна точка – в Европа създателите на новия District са абсолютни първенци в обединяването на толкова много и различни качествени брандове под една шапка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама