Луиз Хей: Всяка мисъл, която минава през ума ни, създава нашето бъдеще


Луиз Хей: Всяка мисъл, която минава през ума ни, създава нашето бъдеще

Луиз Хей е една от най - известните авторки на книги за самопомощ. Тя е успява да промени живота на хиляди хора с едно единствено условие - да повярват в себе си.

Вижте още: Тази дума скапва живота ви, забравете я

Днес ви представяме 10 от най -важните ѝ съвета за това как да оправим живота си:

1. Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живей в настоящето и се наслаждавай на всеки миг. Силата винаги е в настоящия момент.

2. Имаш правото да бъдеш точно това, което си. Имаш право да направиш всичко, което искаш да направиш. Имаш правото да се учиш и израстваш от собствените си грешки.

3. Освободи се от потребността да бъдеш слаб. Заслужаваш най-доброто от живота, приеми го сега. Помни, че не си подвластен на никого и нищо, защото ти си отговорен за своя живот.

4. Критиката разрушава вътрешния дух. Похвалата го укрепва. Хвали себе си, колкото се може повече. Казвай си колко добре се справяш с всяка дреболия.

Вижте още: Слава Севрюкова: Силната вяра и любовта могат да променят дори съдбата

5. Спомни се какво те радваше като дете. Намери начин да "интегрираш" тези радости в живота си. Забавлявай се с всичко, което правиш. Усмихвай се непрекъснато. Смей се на висок глас. Позволи си да изразиш радостта си. Радвай се и знай, че Вселената се радва заедно с теб!

6. Най-добрият начин да получиш любов, е да дадеш любов. Ако вярваш, че никой не те обича и че си самотен, това ще намериш в Живота си. Ако вярваш, че Любовта изпълва с радост сърцето ти, това ще намериш в Живота си.

7. Прошката е дар към теб самия, защото те освобождава от затвора, в който сам си се зaключил. Можеш да се разделиш с миналото и да простиш на всички.

8. Всяка мисъл, която минава през съзнанието ни, създава бъдещето ни. Всеки от нас сътворява своите преживявания чрез мислите и чувствата си. Това, което мислим, и думите, които изричаме, изграждат преживяванията ни.

9. Не чакай момента, когато нещата ти ще са наред, ще отслабнеш, ще намериш нова работа или ще започнеш нова връзка. Започни веднага и прави всичко, което зависи от самия теб.

10. Вселената обича благодарността. Колкото по-благодарен си, толкова повече блага получаваш. Под "блага" разбирам не само материалните неща, но и всички хора, места и преживявания, заради които си струва да се живее.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама