Магията на Barbie завладява BILLA


Магията на Barbie завладява BILLA
Снимка: BILLA

Много играчки по света търсят своите нови приятели, но безспорно Барби е любимката на всички малки момичета, вече повече от шест десетилетия. Създадена от Рут Хендлер през 1959 г., емблематичната кукла носи името на дъщеря ѝ Барбара. С чар и красота, с модерни технологии и аксесоари, Барби е най-добрата приятелка на малки и големи. Популярна в 150 държави, тя бързо завладява света и се превръща в легенда. През годините Барби има много професии, включително лекар, астронавт, пилот, архитект, кандидат-президент, с които вдъхновява младите момичета да мечтаят смело и да имат самочувствието да бъдат такива, каквито поискат. Така през 1965 г. Барби астронавт става първата кукла, която пътува в космоса, част от американската космическа програма Apollo 11.

Тази седмица BILLA се присъединява към световната Барби еуфория, като кани всички малки и големи фенове да закупят Барби аксесоари на специални цени до 30 август. В колекцията влизат още емблематичната кукла, аксесоарите от нейния антураж и разбира се – нейният любим Кен.

5 идеи за Barbie подарък от най-близката BILLA:

1. За никого няма да е изненада, че първото място е отредено на кралицата на куклите –Barbie, и нейните различни разновидности – руса, тъмнокоса, фина или с извивки. Лятото все още е в разгара си и те са готови да придружат всяка малка чаровница в игрите на морския бряг. Открийте ги в магазините BILLA на специална цена, само за 14.99 лв.

2. В горещите летни дни хидратацията е неизменна част от ежедневието. Какво по-хубаво от това да сте спокойни, че вашето дете няма да забрави да пие вода с бутилка за вода Barbie. Удобни и практични, шишетата, в които вашето момиче ще се влюби, се предлагат в два цвята на цена от 11.99 лв.

3. Наближава новата учебна година, а още нямате подходяща кутия за храна? С кутия за храна Barbie, проблемът е решен. Направете любимия сандвич и грижливо, с много обич, го приберете в красивите и разноцветни кутии на супер цена от 6.99 лв.

4. Всяка малка госпожица държи да бъде красива, нали? С розова или синя шапка Barbie само за 11.99 лв., ще изпълните това желание, като същевременно ще предпазите детето си от слънчевите лъчи.

5. Ако аксесоарите от серията не са достатъчни, колелото на Barbie, със сигурност може да извоюва усмивката на всяко малко момиченце. То е толкова очарователно с кошничката си розови цветя и пастелните си цветове, че никой не би ви осъдил ако го вземете за себе си, вместо за вашето дете.

От красивите кукли, превзели сърцата на мнозина, през очарователните аксесоари, до забавните играчки - BILLA предлага разнообразни възможности да изненадате и зарадвате любимите си малки приятели. Създайте още един повод за усмивки и пълно щастие с магията Barbie!

Цялото разнообразие от Света на Barbie могат да бъдат открити в седмичната брошура на веригата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички