Много силна молитва на Св. Йоан Златоуст срещу магии и уроки


Много силна молитва на Св. Йоан Златоуст срещу магии и уроки
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Това е много силна молитва на Св. Йоан Златоуст, която трябва да четете 9 дни един след друг, ако смятате, че сте урочасани или имате направена магия. 

Боже Вечний, Който си изкупил човешкия род от плена на дявола, избави раба Си /рабинята Си/ ……………… от всяко въздействие на нечисти духове; заповядай на злите и нечисти духове и демони да отстъпят от душата и тялото на Твоя раб /Твоята рабиня/ и да не останат, нито да се скрият в него /в нея/; нека бягат чрез светото Твое и на единородния Твой Син, и на животворящия.

Твой Дух име от създанието на ръцете Ти, та, като се очисти от всяка дяволска злина, да заживее свято, праведно и благочестиво, удостоявайки се с пречистите тайни на единородния Твой Син и Бог наш, с Когото си благословен и препрославен, заедно с пресветия, благия и животворящ Твой Дух.

Ти, Който си запретил на всички нечисти духове и със силата на една дума си изгонил легиона, яви се и сега чрез единородния Твой Син върху създанието, което си сътворил по Свой образ, и го изтръгни от притеснението на противника, та, помилвано и очистено, да се причисли към светото Ти стадо и да се запази като одушевен храм на Светия Дух и на божествените и пречисти светини, по благодатта, щедростите и човеколюбието на единородния Твой Син, с Когото си благословен, заедно с пресветия, благия и животворящ Твой Дух, сега и винаги, и во-веки веков.

Амин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама