Могат ли дамите да станат SURVIVOR в спортните залози


Могат ли дамите да станат SURVIVOR в спортните залози
Снимка: iStock/Guliver

Едва ли е тайна за някого, че дамите все по-често намират място в света на спорта и в много от случаите са способни не само да изпъкнат с познания и нюх към играта, но и да станат победители. Светът на спортните прогнози отдавна е отворил вратите за всеки спортен фен и това е последното място, в което даден оператор ще обърне внимание на пола. Впрочем, трябва да признаем, че всяка една жена в света на спорта се радва дори на почитатели. С оглед на това, нека обърнем внимание на едно особено предизвикателство, с което родният оператор Палмсбет привлича почитателите.

Играта "Survivor" е популярна в световен мащаб и най-вероятно няма нужда от представяне. Група хора са изпратени на остров и като добрия стар Робинзон Крузо трябва да оцеляват в абсолютна нищета, опитвайки се да намерят правилната формула за успех. Как обаче изглежда играта "Survivor" в онлайн платформата на този букмейкър. На първо място трябва да видим, че това предложение има особено леки правила и позволява на всеки клиент с регистрация в palms bet да се включи в надпреварата. Другото изискване е в рамките на календарния месец да е направил поне един спортен залог.

С това приключват изискванията и следва по-забавната част. Участниците всеки ден получават различни футболни дербита, на които да правят своята спортна прогноза за краен победител. В рамките на 5 дена всеки играч трябва да е направил поне една прогноза, за да може да продължи в следващия кръг. Всяка позната среща носи една точка, а за победител ще се смята този клиент, който има 10 познати срещи. Не трябва да забравяме, че всеки survivor в спортните залози няма никакво право да сгреши, защото това ще нулира точковия му актив. Победител може да бъде само един и в случай, че двама души достигнат необходимите точки в един и същи момент, операторът проверява времето, в което е дадена последната печеливша прогноза.

Победителят получава наградата от 500 лв под формата на бонус за бъдещи спортни прогнози и с негова помощ спокойно може да капитализира много по-сериозни печалби. Приятна подробност е, че дори към този момент можем да видим дами в класирането, които изобщо не отстъпват на мъжката аудитория. Титлата продължава да бъде вакантна и след като мъжката аудитория е превзела футболното поле, очевидно е време да станем свидетели и на хладнокръвната женска следа в спорта и правенето на точно спортни прогнози.

Интересният момент и по-сериозното предизвикателство, идват с факта, че повечето срещи често могат да дойдат от всяка една футболна лига в Европа. Никой не е задължен да избере дерби в съответния ден, но често селекцията на букмейкъра ще предлага някои рискови срещи, за да може и самото удоволствие от играта да стане колкото се може по-високо. Точно по тази причина ставаме свидетели на доста сериозни изненади.

Както забелязваме, букмейкърът спокойно дава шансове на абсолютно всеки да се състезава в това предизвикателство, както и да демонстрира своя спортен нюх. Нека не забравяме, че точно този оператор често обновява своето портфолио с интересни и разнообразни безплатни игри, а както вече забелязваме, условията за участие и самата награда, са повече от привлекателни за аудиторията. А и сякаш е време спортният Survivor да бъде спечелен от жена, все пак и дамите обичат футбол!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама