На кои козметични продукти разчитат жените за поддържане на млада и свежа кожа


На кои козметични продукти разчитат жените за поддържане на млада и свежа кожа
Снимка: iStock

Още от появата ни този свят кожата ни се нуждае от най-добра грижа. В зависимост от тена, плътността, еластичността е очевидно защо дерматолози разглеждат кожата на всеки човек като уникална. И именно в това се крие тайната, която ни разкриват от vichy козметика. Френската компания разработва уникални формули за дермокозметика, която е съобразена с качествата и нуждите на всеки тип кожа. Деликатно отношение, нежно докосване, с внимание към чувствителността на дермата – това е основния акцент, върху който се разработват едни от най-предпочитаните в световен мащаб козметични продукти. Vichy е бранд, който търси правилния подход и грижа за уникалната кожа на всеки човек. Затова в лабораториите кипи неуморен ежедневен труд за да се създаде онова съвършенство, което ще ви помогне да се почувствате уверени, красиви и здрави.

Стрес, менопауза, климатични промени – как да защитите кожата си

Много са факторите, които влияят върху ускоряване процеса на стареене. И както можете да се досетите най-явно те се отразяват върху кожата ни. Тя става сива, появяват се петна, губи еластичността си, бръчките са все по-ясно изразени. Какви са методите, с които можете да се справите с агресивните пориви на времето и всички тези отпечатъци, които оставят върху тялото ви? Vichy разполага с най-доброто оръжие, което е истинско удоволствие да приложите. Козметиката от различните серии на френските лаборатории са фокусирани върху:

  • Справяне със стреса;
  • Хормонални промени в тялото;
  • Влияние на климата върху кожата.

Ежедневното натоварване у дома или на работното място безспорно се отразяват върху кожата. Експертите от vichy представят най-ефективната защита с новият Mineral 89 Probiotic Fraction. Освен релаксиращия и успокояващ ефект на продуктите от серията разполагате с цялостно решение, което да приложите за стопиране влиянието на вредните климатични промени като вятър, студ, топлина, ултравиолетови лъчи.

Защита от най-ново поколение

Сега си осигурявате перфектна защита и грижа, от които вашата уникална кожа с нуждае. Регенериращи и възстановяващи продуктите подсигуряват правилното действие на бариерната функция на дермата. 89% минерализираща вода Vichy, формулирана с хиалуронова киселина от естествен произход и чист кофеин е тайната комбинация, който предоставя ударна доза сила на кожата.

Ефекта от продуктите на френските лаборатории е поразителен. Фините линии буквално изчезват за часове, тъмните кръгове намаляват, а лицето изглежда тонизирано и отпочинало. Защита от най-ново поколение гарантираща:

  • 24 часова хидратация;
  • Изглаждане на бръчките;
  • Озаряване и уеднаквяване на тена.

Знаете ли, че само след четири седмици използване на серията с минерализираща вода ще усетите и видите разликите. Контура ще бъде изгладен, стреса и умората буквално ще изчезнат, а текстурата на кожата ще бъде в пъти по-освежена и еластична.

Най-добрите кремове Vichy

От френските лаборатории осъзнават факта, че за да изглежда съвършено кожата ви е редно да полагате ежедневни грижи. Агресивните въздействия на климата, хормоналните промени и стреса са в основата на бързия темп на стареене. С колекцията дневни и нощни кремове виши сега дермата ще бъде подхранена в дълбочина във всеки един момент от денонощието.

AQUALIA THERMAL са кремове за дневна грижа, която предоставя ударна доза хидратация. Независимо от интензивния ви начин на живот не пропускайте преди да нанесете декоративния грим да предоставите на дермата си дозата сила, свежест, влага и младост.

Normaderm phytosolution е още един крем, който заслужава вниманието ви, препоръчват от студиа за красота Мигла по Мигла. Предназначен е за ефективна почистваща грижа, а освен това се характеризира с:

  • Заличава несъвършенствата от акне и кожни раздразнения;
  • Ефективен е при повторна поява на черни точки;
  • Намалява лющенето на кожата;
  • Премахва белезите от пъпки и комедони;
  • Защитава кожата от замърсявания;
  • Почти водната му текстура го прави лесен за нанасяне и бързо абсорбиране.

За вашата уникална кожа от лаборатории Виши представят уникални кремове и дермопродукти, които ще върнат силата и живота на най-важния орган, покриващ цялото тяло.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама