Най-добрият подарък за една жена е красив букет цветя


Най-добрият подарък за една жена е красив букет цветя
Снимка: LaRose.bg

Всяка жена остава доволна от букет цветя, било то обикновени божури или луксозни рози. Винаги е удоволствие да получите оригинална композиция като подарък. Всъщност чрез езика на цветята се предават чувства на уважение и любов. Цветарството се развива всяка година, диктувайки нови правила за създаването на един букет. Ако имате нужда от доставка на цветя в София, нашите флористи от цветарски магазин LaRose.bg са готови да експериментират, предлагайки на клиентите най-различни опции за подарък.

Популярни букети цветя

Всеки букет има определено значение. От древни времена розовото съцветие се смята за най-любимото и широко разпространено. Красивите пъпки символизират аристокрация и изтънченост. Векове наред розата и любовта са свързани. Ето защо нито едно тържество днес не е достатъчно тържествено без букет цветя.

Когато избират оригинален букет, мнозина са изправени пред дилема около нюансите. Някои обичат изключително червени, други предпочитат бели или жълти. За да улесните избора си, можете да разгледате каталога на сайта и да закупите подходящ вариант ТУК.

Възможни цветови вариации:

Лалета - свързани с пролетта, носят топлина. Букетът е подходящ за среща, за всеки повод, може да се използва като знак за внимание, рожден ден. Минималният брой на състава е 5 броя лалета. Препоръчително е да отрежете стъблата, преди да ги поставите във вазата.

Рози - за романтични двойки, цветето запазва формата си дълго време.

Лилиум - символизира чистота и нежност.

Хризантемите също са популярни във всяка комбинация и дизайн. Понякога композициите се разреждат с бели или зелени клонки. Лилавите и розовите съцветия изглеждат оригинални. Особено идеален за подарък на жена, който иска да изрази възхищение и уважение.

Деликатни божури се използват днес от много цветари, както и от цветарски магазин LaRose. Цветята се търсят за всякакви празнични събития. Розовите пъпки символизират женската красота и изящество. Често те събират сватбена композиция. Подходящ за подаряване на любим човек, дори без причина. Цветята ще радват всеки ден, защото запазват формата си дълго време.

Как се подарява букет по оригинален начин

Във всеки случай всичко зависи от времето. Когато отидете в ресторант, по-добре е да го дадете веднага, за да не увехнат цветовете или избледнеят и да го поставите във ваза. Ако пък планирате дълга разходка и искате да изненадате момичето, можете да оставите букета в багажника на колата и в края на срещата да поднесете подготвена изненада.

Във всеки случай избраникът трябва да бъде изненадан. В крайна сметка винаги е приятно да получавате цветя по оригинален начин. Дори да е по куриер. Можете също така да прикачите специално послание към букета, предназначено за конкретен повод.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама