Напук на стереотипите: Тя е на 22, секси и е пилот (ВИДЕО)


Напук на стереотипите: Тя е на 22, секси и е пилот (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

22-годишната Сабрина Джонсън се е превърнала в модел за подражание. Като пилот, тя разбива половите стереотипи и вдъхновява други млади жени, които искат да преследват кариера в авиацията. Но не всичко е лесно, тъй като често я подценяват и бъркат със стюардеса.

Джонсън е пилот на търговски самолет и използва акаунта си в TikTok, за да информира и образова хората за сложността на професията ѝ. Тя разкрива, че постоянно я бъркат със стюардеса, особено летищни работници.

"За мен това е много разочароващо, защото те работят на летището. Знаят какви са униформите на пилотите", казва Сабрина в едно от видеата си.

Джонсън вече е пилот на хеликоптер и летателен инструктор само на 22 години. Нейните всеотдайност и упорит труд, за да постигне мечтата си да лети, са наистина вдъхновяващи.

Решителността и постоянството на Сабрина са доказателство, че всеки, независимо от пола си, може да преследва мечтите си и да успее във всяка област, която избере.

@sabrinaleej Respuesta a @cgrasso1 The audio got really loud for a second there #airlinepilot #pilotsoftiktok #ReadySetLift #femalepilot #greenscreenvideo ♬ Island In The Sun - Weezer

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама