Невероятно: Ето как да си гадаем с пръстен за любов и бъдеще


Невероятно: Ето как да си гадаем с пръстен за любов и бъдеще
Снимка: iStock

Най-голята загадка на човечеството е: Какво искат жените? А отговрът е много прост - да знаем какво ни предстои в любовта и живота.

Вижте още: Петър Дънов за числото 4 - вижте какво носи в живота ви четворката

Днес ви представяме едни много древен метод, който е завещан от нашите баби, за да може да раберем отговрите на всички важни за нас въпроси.

Това гадание дава възможност да получите отговор на въпроси от всякакво естество. Най-важно обаче е да задавате така въпросите си, че на тях да може да бъде отговорено с "да" и "не".

Ето какво трябва да направите:

Трябва ви задъжително златен пръстен, по възможност най-добре да е ваш, за да не носи чужда енергия.

Вържете пръстена с бял конец, с дължина около 10 см. След това хванете пръстене в шепата си и го подръжте така, за да може да го заредите с енергията си. 

Хванте конеца в края с дясна си ръка, така че пръстенът да увисне във въздуха. Обърнете лявата си длан нагоре, сложете пръстена малко над нея и изчайкате той да се успокой и да не мърда.

Сега задайте контролен въпрос, наример, ако се казвате Мина - попитайте: Аз Мина ли се казвам? За  отговор "да" пръстенът започва да се върти в кръг над дланта ви. За отговор "не" - пръстенът започва да се движи напред-назад. В случай, че пръстенът не помръдва - това означава, че съдбата още не е взела решение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама