Нов 5G смартфон със 100 лева отстъпка от Теленор


Нов 5G смартфон със 100 лева отстъпка от Теленор
Снимка: Telenor

Повече от 30 различни модела 5G смартфони предлага Теленор на своите клиенти със специална оферта. Умните устройства сега могат да бъдат закупени със 100 лева допълнителна отстъпка по програмата „Върни и вземи“

Офертата е валидна до 15 юли или до изчерпване на количествата както за частни, така и за бизнес клиенти при нов договор или преподписване с планове Тотал Макс или Тотал+ с месечна такса над 31.99 лева.  

Така всички клиенти на оператора ще могат да се възползват от възможностите на първокласната 5G мрежа на Теленор с ново 5G устройство. 100 лева по-малко от цената в брой на предпочитаното 5G смарт устройство ще има за всички клиенти, които върнат стар телефон в магазините на оператора по програмата „Върни и вземи“ в периода на промоцията. 

При поръчка на 5G смартфон от онлайн магазина на Теленор, частните клиенти на оператора също ще могат да се възползват от 100 лева отстъпка без да връщат старо устройство. Тя ще бъде валидна за поръчки в брой и може да се използва с добавянето на промокод „5G“ в количката. 

Теленор се грижи за клиентите си, предлагайки им разнообразие от възможности, както при устройствата, така и с иновативните дигитални услуги, които позволяват управление от всяко едно място по всяко време през мобилното приложение My Telenor.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички