Ново аниме за "Pokemon" дебютира през септември


Ново аниме за "Pokemon" дебютира през септември
Снимка: Getty Images/Guliver

Феновете на аниметата определено имат повод за радост! Чисто ново аниме за "Pokemon" ще дебютира следващия месец, както стана ясно от анонсиращ трейлър, публикуван вчера в официалния канал на "Pokemon" в YouTube.

Озаглавен: "Pokemon: Palden Winds" сериалът ще се състои от четири епизода и ще бъде достъпен за стрийминг в YouTube от 6 септември 2023 г. Уеб сериалът е базиран на игрите "Pokemon Scarlet and Violet" за Nintendo Switch, предаде GFK.

Вижте още: "Сделка или не" се завръща с нов водещ (СНИМКА)

Подходът за разпространение на това ново аниме за "Pokemon" не е нова концепция в рамките на франчайза. "Pokemon" е използвала тази стратегия за издаване многократно преди. Спин-оф поредици като "Twilight Wings" и "Generations" обикновено са били достъпни в YouTube, за да могат всички да ги гледат безплатно.

Студиото, отговорно за предишните сезони на "Attack on Titan" и "Vinland Saga", WIT Studios, си сътрудничи с новото аниме "Pokemon". В проекта ще участват режисьорът Рюхей Такешита, признат за участието си в японската манга поредица "Jujutsu Kaisen", заедно със сценаристите Теруко Уцуми (Kakegurui) и Кейсуке Сатоу.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама