Новолуние на 8 август – направете това, за да привлечете късмета


Новолуние на 8 август – направете това, за да привлечете късмета
Снимка: iStock/Guliver

Новолунието се случва веднъж месечно, но този ден е с изключително силен заряд и ако знаем как правилно да използваме енергията му, животът ни ще се промени към по-добро.  Този месец Новолунието се пада на 8 август, а Луната е в знак Лъв.

Ето какво трябва да направите, за да привлечете късмета:

1. Научете нещо ново

Лъвът е знак на действието, но невинаги тези действия трябва да са физически. Постарайте се да научите нещо ново. Ако сте решили да се забавлявате, по-добре е да го направите у дома. На този ден трябва да направите нещо, което ще ви даде мотивация да започнете нова седмица. Всички дейности, които ви носят удоволствие, са препоръчителни.

2. Вслушайте се в интуицията си

Денят е успешен не само за творческите хора в криза, но и за всеки, който иска да открие ново хоби. Задължително е да се вслушате в интуицията си. В никакъв случай не я пренебрегвайте.

3. Свършете домакинската си работа

Денят е подходящ не само за почистване, но и за пренареждане на дома. Астролозите съветват да не отделяте прекалено много време за домакински дейности, които не ви доставят удоволствие. Ако за вас денят е работен, опитайте се да намерите баланс между работа и личен живот. Не се преуморявайте, но и не избягвайте задълженията си. Лъвът не приема крайности в никакво проявление.

Какво НЕ трябва да правите по време на това Новолуние:

1. Не поемайте рискове

Това важи за рисковете във всеки един аспект на живота, включително и за екстремните спортове, защото в случая рискувате собственото си здраве. 

2. Не харчете големи суми пари

Под влиянието на Лъва мнозина ще изпитат желание да се поглезят с нещо ново - дрехи, бижута, парфюм. Съветът на астролозите е да не се изкушавате от подобни мисли. Ако ще се поглезите с нещо, нека това бъде вкусна храна.

3. Не показвайте негативните си емоции

За съжаление другите ще запомнят само лошото дори и да сте направили нещо добро за тях. Забравете за претенциите и оплакванията си. Покажете на любимите си хора, че ги обичате. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама