Оригинални празнични пожелания за Нова година


Оригинални празнични пожелания за Нова година
Снимка: iStock

Броени часове ни делят от изпращането на 2022 година. Нека с посрещането на 2023 си пожелаем здраве, повече радост и сбъднати мечти. А ето и някои оригинални пожелания, с които да зарадвате близки и приятели:

През 2023 много щастие, късмет и любов да има в дома ти, много топлина в сърцето!

***

Пожелавам ти неизчерпаема жизненост през следващи 365 дни. Зашеметяващ успех през всички 12 месеца и прекрасно настроение за следващите 52 седмици!

***

Нека през новата 2023 година здравето да ти е пръв другар и на късмета да си цар! Много радост, любов в сърцето и спокойствие в душата!

***

Нека здраве и магия те спохождат всеки ден! Нека бъде успешна и уверена, обещаваща и изненадваща, радостна и вълнуваща 2023!

***

Честита 2023! Желая ти от сърце много здраве - то винаги е нужно, много щастие - то никога не стига, море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой!

***

Приятелите са семейството, което ние избираме за себе си. Наздраве за поредната година, която ще прекараме заедно!

По случай новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни. Нека сбъднат се мечтите твои и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

***

Честита Нова година. Току-що преведохме по твоята банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие! Използвай ги с любов и настроение!

***

Време е за ново начало, време е за нови надежди, време е за нови хоризонти! С пожелание за мир, просперитет и щастие в предстоящата година!

***

През новата година ти пожелавам:

12 месеца късмет,

52 седмици успех,

365 дни секс,

8760 часа любов,

525600 минути щастие,

31536000 секунди здраве!

***

Честита Нова година! Нека всички чудеса, без които животът не би бил същият, станат реалност! Нека тази година донесе здраве, хармония, мир и щастие в твоя дом!

***

Да ти е честита новата година, да ти бъде слънчева и успешна. Да имаш от всичко по много и никога зло да не срещаш!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама