Останете във форма след края на лятото с новите устройства на Xiaomi


Останете във форма след края на лятото с новите устройства на Xiaomi
Снимка: Xiaomi България

Преди началото на лятото всяка от нас се чувства мотивирана да влезе във форма, за да постигне фигурата, която ще я накара да се чувства комфортно на плажа. И въпреки че почивките са страхотни за подмладяване на ума, тялото и душата, понякога през летните месеци се натрупват и малко повече токсини, също недостиг на качествен сън от един или няколко купона, и недостатъчното движение се отразяват зле на килограмите ни. Оказва се, че е доста по-трудно да намерим мотивация да влезем отново във форма за предстоящите студени месеци. Ето няколко съвета, които заедно със смарт устройствата на Xiaomi ще ви помогнат да останете във форма и то със стил.

Не бъдете прекалено строги със себе си

Преди да започнете, не се укорявайте какво по-различно е трябвало да направите през лятото или да се чувствате виновни, че сте се отпуснали по време почивка. Просто поемете отговорност за установяването на добри навици сега и поставете целите си на първо място. Не се стремете да започвате тренировки 5 или 6 дни в седмицата, а стартирайте бавно и постепенно, за да не се преуморите и откажете.

Например, може да започнете с ходене по 10 хиляди крачки всеки ден, които да измервате с най-новата смарт гривна на Xiaomi - Xiaomi Smart Band 7, фитнес гривна, снабдена с 1,62-инчов AMOLED дисплей с постоянно включен режим, предоставящ по-добра картина и възможност да се фокусирате напълно върху физическата си активност. Не само това, но разнообразието от цветове на каишките и от циферблати на Xiaomi Smart Band 7 го превръща в аксесоара, от който се нуждаете, за да сте зашеметяваща дори по време на тренировка.

Създайте си тренировъчен план

Ако нямате рутинни упражнения, към които да се завърнете след лятото, сега е идеалният момент да си създадете тренировъчен план. Той ще зависи от редица променливи фактори: здраве, възраст, диета, график, цели и много други, но за повечето хора ключът към това да се придържате към нещо в дългосрочен план е намирането на приятно занимание. Xiaomi Smart Band 7 ще ви помогне с тази задача, предоставяйки ви над 110 разнообразни фитнес режими пет автоматични, които разпознава като бягане навън и на пътека, вървене и др. След като изберете, ще можете да проследявате дали той е най-ефективният за вас благодарение на способността на Xiaomi Smart Band 7 да следи продължителността на тренировката, промените в пулса и изгорените калории. По този начин не само ще имате необходимата информация, за да постигате целите си, но и ще поддържате мотивацията ви на високо ниво.

Както казахме, важното е тренировките да са ви приятни и какво по-разведряващо от любимата ви музика? Изключително леките и компактни безжични слушалки Xiaomi Buds 3T Pro са идеалното попълнение към тренировката и фитнес гривната ви. Активният шумоизолиращ режим, богатите детайли и чистотата на звука създават потапящо звуково изживяване. Слушалките са снабдени със сензорен бутон за управление, позволяващ лесно да сменяте песните си и да регулирате силата на звука по време на тренировка.

Придържайте се към редовен график за сън

Проучвания показват, че лошият сън е фактор, допринасящ за качването на килограми и затлъстяването. Поради тази причина е хубаво да установите рутина в навиците си на заспиване и събуждане. Можете да се възползвате от функцията на Xiaomi Smart Band 7, който цялостно проследява здравето ви, включително и сърдечния ритъм денонощно, насищането на кръвта с кислород, нивата на стрес и качеството на съня. Ако изпитвате трудност да заспите, можете да си пуснете успокояваща музика, медитация или подкаст на безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro. Не е проблем, ако забравите да го спрете, тъй като слушалките издържат безпроблемно ползване два-три пълни работни дни, както и Xiaomi Smart Band 7, който от своя страна гарантира до 9 дни постоянно ползване.

Да сте във форма през цялата година е мисията възможна, ако следвате тези прости съвети и се снабдите със смарт устройствата на Xiaomi, които ще помогнат да постигнете целта си докато се наслаждавате на процеса.

Продуктите на Xiaomi са налични в партньорската мрежа на бранда, в оторизирания магазин на бранда в град София, Paradise Center, ниво 0, както и в официалния онлайн магазин mi-bulgaria.com.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички